Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Bust femeie Nud 50 cm Bust femeie Nud 50 cm
  Împrospătați-vă casa cu decoraţiuni originale în stilul artei antice şi astfel veţi îmbucura fiecare vizită. Busturi de statui unice ale personajelor antice împodobesc muzeele lumii şi pot împodobi şi interiorul dumneavoastră. Nu trebuie să fiți colecționar de artă pentru a aprecia frumusețea acestei decoraţiuni neconvenționale. Statuia este fixată cu bare metalice solide într-un piedestal din lemn, ceea ce conferă decorației un aspect mai elegant. Imitația perfectă a pietrei şi forma corpului femeii perfect lustruită adaugă un farmec extraordinar oricărui interior modern. Sculptura este realizată din ciment fibros special, foarte puternic şi durabil, care se utilizează în construcții ca o imitație a diferitelor structuri, cum ar fi lemn sau piatră.
0,0 0
149

Bust femeie Nud 50 cm

Bust femeie Nud 50 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Împrospătați-vă casa cu decoraţiuni originale în stilul artei antice şi astfel veţi îmbucura fiecare vizită. Busturi de statui unice ale personajelor antice împodobesc muzeele lumii şi pot împodobi şi interiorul dumneavoastră. Nu trebuie să fiți colecționar de artă pentru a aprecia frumusețea acestei decoraţiuni neconvenționale.

Statuia este fixată cu bare metalice solide într-un piedestal din lemn, ceea ce conferă decorației un aspect mai elegant. Imitația perfectă a pietrei şi forma corpului femeii perfect lustruită adaugă un farmec extraordinar oricărui interior modern. Sculptura este realizată din ciment fibros special, foarte puternic şi durabil, care se utilizează în construcții ca o imitație a diferitelor structuri, cum ar fi lemn sau piatră.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 16 cm
Greutate: 5,6 kg
Înălţime: 50 cm
Lăţime: 22 cm

Codul de catalog:

 678358
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide