Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cană ceai cu infuzor 4Home Hot&Cool 330 ml Cană ceai cu infuzor 4Home Hot&Cool  330 ml
  Savurați o ceașcă de ceai plăcută din această cană elegantă din sticlă borosilicată. Datorită infuzorului inclus, puteți observa cum se colorează apa cu ceaiul dumneavoastră preferat, și Vă puteți bucura de un maxim de confort în liniștea de acasă. Capacul de sticlă practic va asigura condiții ideale pentru macerarea celor mai pretențioase ceaiuri și va menține temperatura conținutului din cană pe o durată mai lungă. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale. Caracteristici: rezistență la temperaturi ridicate și cele joase rezistență la fisuri și la zgârieturi infuzor din inox capac de sticlă
4,5 538
45

Cană ceai cu infuzor 4Home Hot&Cool 330 ml

Cană ceai cu infuzor 4Home Hot&Cool 330 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Savurați o ceașcă de ceai plăcută din această cană elegantă din sticlă borosilicată. Datorită infuzorului inclus, puteți observa cum se colorează apa cu ceaiul dumneavoastră preferat, și Vă puteți bucura de un maxim de confort în liniștea de acasă. Capacul de sticlă practic va asigura condiții ideale pentru macerarea celor mai pretențioase ceaiuri și va menține temperatura conținutului din cană pe o durată mai lungă.

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale.

Caracteristici:

  • rezistență la temperaturi ridicate și cele joase
  • rezistență la fisuri și la zgârieturi
  • infuzor din inox
  • capac de sticlă

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Diametru: 7,5 cm
Înălţime: 10 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Volum: 330 ml

Codul de catalog:

 111978
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (538 review-uri)
99 % clienţii recomandă
32 recenzii

Întrebări

Acest produs are 8 Întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide