Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cană ceramică cu surprize de Crăciun, Mery X-MASportocaliu Cană ceramică cu surprize de Crăciun, Mery X-MASportocaliu
 Această cană din piatră, cu motiv de Crăciun, va fi pe placul celor care iubesc combinațiile coloristice simple atemporale. Pentru a savura o băutură gustoasă puteți folosi bunătățile ambalate cadou împreună cu cana.   Este suficient de mare pentru se ține frumos în mână și pentru a vă încălzi cu porția de băutură preferată. Bucurați-vă de atmosfera de Crăciun, lăsându-vă învăluiți de sunetele și murmurul colindelor, trăind din plin fiecare moment!   Cana este însoțită de o cărticică mică pe spatele căreia se poate scrie un scurt mesaj pentru persoana căreia îi se dăruiește cana.   Conținutul pachetului: 1 buc. cană din piatră 1 pachet cu 12 g de batoane de scorțișoară 1 pachet cu 19 g de cafea de scorțișoară 1 buc. linguriță  
4,5 10
55

Cană ceramică cu surprize de Crăciun, Mery X-MASportocaliu

Reducere
Cană ceramică cu surprize de Crăciun, Mery X-MASportocaliu

Cană ceramică cu surprize de Crăciun, Mery X-MASportocaliu

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă cană din piatră, cu motiv de Crăciun, va fi pe placul celor care iubesc combinațiile coloristice simple atemporale. Pentru a savura o băutură gustoasă puteți folosi bunătățile ambalate cadou împreună cu cana.
 
Este suficient de mare pentru se ține frumos în mână și pentru a vă încălzi cu porția de băutură preferată. Bucurați-vă de atmosfera de Crăciun, lăsându-vă învăluiți de sunetele și murmurul colindelor, trăind din plin fiecare moment!
 
Cana este însoțită de o cărticică mică pe spatele căreia se poate scrie un scurt mesaj pentru persoana căreia îi se dăruiește cana.
 
Conținutul pachetului:
  • 1 buc. cană din piatră
  • 1 pachet cu 12 g de batoane de scorțișoară
  • 1 pachet cu 19 g de cafea de scorțișoară
  • 1 buc. linguriță
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: portocaliu
Cuptor cu microunde: Da
Maşina de spălat: Da
Material: piatră
Volum: 400 ml

Codul de catalog:

 118380
Distribuie

Review-uri

4,5 (10 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide