Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cană de ciorbă Tescoma PURITY MicroWave Cană de ciorbă Tescoma PURITY MicroWave
 De ce să nu vă luați ciorba de casă la serviciu pentru a o servi le prânz? Permite transportul sigur și confortabil al ciorbei la serviciu și încălzirea acesteia în cuptorul cu microunde și servirea lot fără a fi nevoie de alte vase. Acest vas suficient de mare , cu volum de 600 ml , are un capac etanș cu înfiletare și garnitură din silicon pentru un transport sigur al ciorbei. Capacul cănii PURITY se poate regla în 2 poziții. Capacul strâns închide vasul etanș. Cu capacul parțial deschis (cu cca. 90 de grade), acesta în poziția „pregătit pentru încălzire” care permite încălzirea ciorbei în cană în cuptorul cu microunde și servirea după îndepărtarea capacului.
4,5 22
57

Cană de ciorbă Tescoma PURITY MicroWave

Cană de ciorbă Tescoma PURITY MicroWave

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDe ce să nu vă luați ciorba de casă la serviciu pentru a o servi le prânz?
Permite transportul sigur și confortabil al ciorbei la serviciu și încălzirea acesteia în cuptorul cu microunde și servirea lot fără a fi nevoie de alte vase.
Acest vas suficient de mare , cu volum de 600 ml , are un capac etanș cu înfiletare și garnitură din silicon pentru un transport sigur al ciorbei.
Capacul cănii PURITY se poate regla în 2 poziții. Capacul strâns închide vasul etanș. Cu capacul parțial deschis (cu cca. 90 de grade), acesta în poziția „pregătit pentru încălzire” care permite încălzirea ciorbei în cană în cuptorul cu microunde și servirea după îndepărtarea capacului.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Cuptor cu microunde: Da
Energie electrică: Nu
Gaz: Nu
Greutate: 0,01 kg
Inducţie: Nu
Încălzire în cuptor: Nu
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Vitroceramică: Nu
Volum: 600 ml

Codul de catalog:

 118114
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (22 review-uri)
100 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide