Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mop cu abur Concept CP2000, 2 în 1 Perfect Clean Mop cu abur Concept CP2000, 2 în 1 Perfect Clean
Mopul cu abur este potrivit pentru pardoseli şi ca stă bine în mână - cu unitatea de mână detașabilă, cu terminație specială, poate fi utilizat pe orice tip de suprafață. Datorită numărului mare de accesorii și variabilității sale, CP2000 înlocuiește nu doar aparatul de curățat cu abur, ci și orice alt instrument de șters pe jos. Temperatura de peste 80 °C ucide fiabil toate bacteriile din casă.Acest aparat de curățat cu aburi curăță simplu diferite tipuri de suprafețe, în diferite unghiuri: suprafețe de sticlă, geamuri, oglinzi, băi, WC, chiuvete, baterii, tapiserie, pardoseli, anvelope etc. Îl puteți folosi la curățarea perdelelor şi a draperiilor, fără a fi necesar să le dați jos. Puteți curăța şi locurile cele mai greu accesibile folosind furtunul care este accesoriu al aparatului.Accesorii: furtun pentru acces îl locurile dificile racletă - pentru suprafeţe drepte dispersor de aburi - pentru curăţarea unor suprafeţe mai mari accesoriu pentru colţuri - pentru locuri mai greu accesibile duză de concentrare - pentru curăţarea rosturilor şi golurilor lavetă textilă - absoarbe impurităţile, se poate spăla perii de detaliuParametri tehnici: capacitatea vasului de apă: 400 ml capacitatea vasului de detergent: 150 ml timp de încălzire: 30 s timp de funcţionare cu abur: 20 minute control al încălzirii culoare: alb + turcoaz lungimea cablului de alimentare: 5m recomandăm folosirea detergenților ecologici (fără clor)
4,0 41
362

Mop cu abur Concept CP2000, 2 în 1 Perfect Clean

reducere -26%
Mop cu abur Concept CP2000, 2 în 1 Perfect Clean Mop cu abur Concept CP2000, 2 în 1 Perfect Clean Mop cu abur Concept CP2000, 2 în 1 Perfect Clean Mop cu abur Concept CP2000, 2 în 1 Perfect Clean Mop cu abur Concept CP2000, 2 în 1 Perfect Clean Mop cu abur Concept CP2000, 2 în 1 Perfect Clean Mop cu abur Concept CP2000, 2 în 1 Perfect Clean Mop cu abur Concept CP2000, 2 în 1 Perfect Clean

Mop cu abur Concept CP2000, 2 în 1 Perfect Clean

41 review-uri
Iniţial: 489,99 lei | Reducere: 128,00 lei 361,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 361,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 04. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 14 Norocei

DescriereMopul cu abur este potrivit pentru pardoseli şi ca stă bine în mână - cu unitatea de mână detașabilă, cu terminație specială, poate fi utilizat pe orice tip de suprafață. Datorită numărului mare de accesorii și variabilității sale, CP2000 înlocuiește nu doar aparatul de curățat cu abur, ci și orice alt instrument de șters pe jos. Temperatura de peste 80 °C ucide fiabil toate bacteriile din casă.
 
Acest aparat de curățat cu aburi curăță simplu diferite tipuri de suprafețe, în diferite unghiuri: suprafețe de sticlă, geamuri, oglinzi, băi, WC, chiuvete, baterii, tapiserie, pardoseli, anvelope etc. Îl puteți folosi la curățarea perdelelor şi a draperiilor, fără a fi necesar să le dați jos. Puteți curăța şi locurile cele mai greu accesibile folosind furtunul care este accesoriu al aparatului.
 
Accesorii:
 • furtun pentru acces îl locurile dificile
 • racletă - pentru suprafeţe drepte
 • dispersor de aburi - pentru curăţarea unor suprafeţe mai mari
 • accesoriu pentru colţuri - pentru locuri mai greu accesibile
 • duză de concentrare - pentru curăţarea rosturilor şi golurilor
 • lavetă textilă - absoarbe impurităţile, se poate spăla
 • perii de detaliu
 
Parametri tehnici:
 • capacitatea vasului de apă: 400 ml
 • capacitatea vasului de detergent: 150 ml
 • timp de încălzire: 30 s
 • timp de funcţionare cu abur: 20 minute
 • control al încălzirii
 • culoare: alb + turcoaz
 • lungimea cablului de alimentare: 5m
 • recomandăm folosirea detergenților ecologici (fără clor)
   

Parametri şi specificaţii

Consum de energie: 1500 W
Culoare: turcoaz

Codul de catalog:

 802479
Distribuie
concept

Review-uri

4,0 (41 review-uri)
97 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 6 Întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide