Menu
Mop cu abur Concept CP2000, 2 în 1 Perfect Clean Mop cu abur Concept CP2000, 2 în 1 Perfect Clean
 Mopul cu abur este potrivit pentru pardoseli şi ca stă bine în mână - cu unitatea de mână detașabilă, cu terminație specială, poate fi utilizat pe orice tip de suprafață. Datorită numărului mare de accesorii și variabilității sale, CP2000 înlocuiește nu doar aparatul de curățat cu abur, ci și orice alt instrument de șters pe jos. Temperatura de peste 80 °C ucide fiabil toate bacteriile din casă.   Acest aparat de curățat cu aburi curăță simplu diferite tipuri de suprafețe, în diferite unghiuri: suprafețe de sticlă, geamuri, oglinzi, băi, WC, chiuvete, baterii, tapiserie, pardoseli, anvelope etc. Îl puteți folosi la curățarea perdelelor şi a draperiilor, fără a fi necesar să le dați jos. Puteți curăța şi locurile cele mai greu accesibile folosind furtunul care este accesoriu al aparatului.   Accesorii: furtun pentru acces îl locurile dificile racletă - pentru suprafeţe drepte dispersor de aburi - pentru curăţarea unor suprafeţe mai mari accesoriu pentru colţuri - pentru locuri mai greu accesibile duză de concentrare - pentru curăţarea rosturilor şi golurilor lavetă textilă - absoarbe impurităţile, se poate spăla perii de detaliu   Parametri tehnici: capacitatea vasului de apă: 400 ml capacitatea vasului de detergent: 150 ml timp de încălzire: 30 s timp de funcţionare cu abur: 20 minute control al încălzirii culoare: alb + turcoaz lungimea cablului de alimentare: 5m
4,0 3
439

Mop cu abur Concept CP2000, 2 în 1 Perfect Clean

Transport gratuit Noutate

Mop cu abur Concept CP2000, 2 în 1 Perfect Clean

3 review-uri
438,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: vineri 03. 05. 2019  
Cumpărând obţineţi 82 Norocei

DescriereMopul cu abur este potrivit pentru pardoseli şi ca stă bine în mână - cu unitatea de mână detașabilă, cu terminație specială, poate fi utilizat pe orice tip de suprafață. Datorită numărului mare de accesorii și variabilității sale, CP2000 înlocuiește nu doar aparatul de curățat cu abur, ci și orice alt instrument de șters pe jos. Temperatura de peste 80 °C ucide fiabil toate bacteriile din casă.
 
Acest aparat de curățat cu aburi curăță simplu diferite tipuri de suprafețe, în diferite unghiuri: suprafețe de sticlă, geamuri, oglinzi, băi, WC, chiuvete, baterii, tapiserie, pardoseli, anvelope etc. Îl puteți folosi la curățarea perdelelor şi a draperiilor, fără a fi necesar să le dați jos. Puteți curăța şi locurile cele mai greu accesibile folosind furtunul care este accesoriu al aparatului.
 
Accesorii:
 • furtun pentru acces îl locurile dificile
 • racletă - pentru suprafeţe drepte
 • dispersor de aburi - pentru curăţarea unor suprafeţe mai mari
 • accesoriu pentru colţuri - pentru locuri mai greu accesibile
 • duză de concentrare - pentru curăţarea rosturilor şi golurilor
 • lavetă textilă - absoarbe impurităţile, se poate spăla
 • perii de detaliu
 
Parametri tehnici:
 • capacitatea vasului de apă: 400 ml
 • capacitatea vasului de detergent: 150 ml
 • timp de încălzire: 30 s
 • timp de funcţionare cu abur: 20 minute
 • control al încălzirii
 • culoare: alb + turcoaz
 • lungimea cablului de alimentare: 5m

Consum de energie: 1500 W
Culoare: turcoaz
 802479
Distribuie
concept

Review-uri

4,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide