Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Scurgător de pahare, 41,5 x 27 x 3,5 cm Scurgător de pahare, 41,5 x 27 x 3,5 cm
 Un suport de scurgere din plastic, pe care puteți lăsa vasele să se scurgă. Poate fi folosit pentru scurgerea vaselor obișnuite, dar și a paharelor sau halbelor de bere, la o petrecere cu familia sau prietenii. Scurgătorul are și un grătar practic care poate fi îndepărtat dacă este nevoie. După aceea, tava poate fi curățată ușor sau folosită sperat. Se livrează în trei variante coloristice pastelate - bej, roz și verde mentol - fără posibilitate de a alege.
3,5 5
33

Scurgător de pahare, 41,5 x 27 x 3,5 cm

Scurgător de pahare, 41,5 x 27 x 3,5 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereUn suport de scurgere din plastic, pe care puteți lăsa vasele să se scurgă. Poate fi folosit pentru scurgerea vaselor obișnuite, dar și a paharelor sau halbelor de bere, la o petrecere cu familia sau prietenii.
Scurgătorul are și un grătar practic care poate fi îndepărtat dacă este nevoie. După aceea, tava poate fi curățată ușor sau folosită sperat. Se livrează în trei variante coloristice pastelate - bej, roz și verde mentol - fără posibilitate de a alege.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 27 cm
Culoare: multicoloră
Înălţime: 3,5 cm
Lăţime: 41,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 126869
Distribuie

Review-uri

3,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide