Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cană din porțelan Altom Dwarf, 630 ml Cană din porțelan Altom Dwarf, 630 ml
 O cană veselă cu un pitic va face ca sărbătorile dvs. să fie magice. Decorul piticului de pe cană este ca o invitație într-o lume de Crăciun plină de magie și aventuri uimitoare. Fiecare înghițitură din această cană este un moment în care simți căldura inimii dvs. și magia acestui sezon fermecător. Așadar, bucurați-vă de o băutură delicioasă, învăluită în imaginea unui pitic, care aduce bucurie și zâmbete. Cana este fabricată din porțelan New Bone China și este durabilă și robustă, astfel încât își va păstra aspectul și calitatea timp de mulți ani, asigurând o plăcere continuă. Marginea curbată a cănii adaugă o notă subtilă de eleganță, iar designul piticului îi conferă un farmec și un caracter unic. Datorită mânerului confortabil, cana se potrivește confortabil în mână. Cana cu pitic este un sfat perfect de cadou pentru o persoană dragă care apreciază nu doar funcționalitatea, ci și individualitatea.
0,0 0
32

Cană din porțelan Altom Dwarf, 630 ml

Cană din porțelan Altom Dwarf, 630 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereO cană veselă cu un pitic va face ca sărbătorile dvs. să fie magice. Decorul piticului de pe cană este ca o invitație într-o lume de Crăciun plină de magie și aventuri uimitoare. Fiecare înghițitură din această cană este un moment în care simți căldura inimii dvs. și magia acestui sezon fermecător. Așadar, bucurați-vă de o băutură delicioasă, învăluită în imaginea unui pitic, care aduce bucurie și zâmbete.

Cana este fabricată din porțelan New Bone China și este durabilă și robustă, astfel încât își va păstra aspectul și calitatea timp de mulți ani, asigurând o plăcere continuă.

Marginea curbată a cănii adaugă o notă subtilă de eleganță, iar designul piticului îi conferă un farmec și un caracter unic. Datorită mânerului confortabil, cana se potrivește confortabil în mână.

Cana cu pitic este un sfat perfect de cadou pentru o persoană dragă care apreciază nu doar funcționalitatea, ci și individualitatea.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Diametru: 11 cm
Înălţime: 11,5 cm
Lăţime: 15 cm
Maşina de spălat: Da
Material: porțelan
Volum: 630 ml

Codul de catalog:

 132256
Distribuie
altom

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide