Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cană emailată Altom Hibicus, 9 cm Cană emailată Altom Hibicus, 9 cm
 Această cană din tablă vă va fi utilă nu doar în casă, ci și atunci când mergeți în excursii și drumeții în natură, ori la cabană sau picnic. Este ușoară și nu se va sparge dacă va cădea pe jos. Această cană din tablă emailată, de la brandul Altom Design, va fi o piesă cu stil, care vă va plăcea cu ușurință. Smalțul procesat în mod tradițional se poate desprinde în caz de impact sau cădere, ceea ce dă totuși un farmec aparte produsului. Smalțul este compatibil cu mașina de spălat vase dar nu şi cu cuptorul cu microunde. A u se curăța cu un burete din sârmă sau cu unul aspru.
0,0 0
32

Cană emailată Altom Hibicus, 9 cm

reducere -11%
Cană emailată Altom Hibicus, 9 cm Cană emailată Altom Hibicus, 9 cm Cană emailată Altom Hibicus, 9 cm

Cană emailată Altom Hibicus, 9 cm

Iniţial: 35,99 lei | Reducere: 4,00 lei 31,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: joi 01. 12. 2022
Cumpărând obţineţi 9 Norocei

DescriereAceastă cană din tablă vă va fi utilă nu doar în casă, ci și atunci când mergeți în excursii și drumeții în natură, ori la cabană sau picnic. Este ușoară și nu se va sparge dacă va cădea pe jos. Această cană din tablă emailată, de la brandul Altom Design, va fi o piesă cu stil, care vă va plăcea cu ușurință.
Smalțul procesat în mod tradițional se poate desprinde în caz de impact sau cădere, ceea ce dă totuși un farmec aparte produsului. Smalțul este compatibil cu mașina de spălat vase dar nu şi cu cuptorul cu microunde. A u se curăța cu un burete din sârmă sau cu unul aspru.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 9 cm
Înălţime: 10 cm
Maşina de spălat: Da
Material: smalț

Codul de catalog:

 126899
Distribuie
altom

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide