Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cană jumbo din ceramică Altom Reactive Cascadeverde, 600 ml Cană jumbo din ceramică Altom Reactive Cascadeverde, 600 ml
 Lumea se mișcă neîncetat și ne străduim în mod constant să atingem noi scopuri și obiective. În acest ritm de viață, fiecare moment este prețios. Opriți-vă la un moment de răgaz. Cufundați-vă în armonia dintre natură și designul modern cu o cană din colecția Cascade de la Altom Design. Inspirată de cascadele masive și de mișcările netede ale valurilor, cana vă va duce într-o lume de calm și prospețime, amintind de un peisaj acvatic. Cana reflectă profunzimea și dinamismul peisajelor acvatice prin texturi și culori unice care creează un efect unic pe suprafața sa. Grație tehnologiei decorative inovatoare, fiecare cană din colecția Cascade este o operă de artă extraordinară. Caracteristici: suprafața este rezistentă la deteriorare menține temperatura băuturii perfect pentru băuturi calde și reci cană de mare capacitate care vă permite să vă bucurați de băutura preferată mai mult timp gura cănii asigură o prindere fermă și o utilizare confortabilă .
0,0 0
30

Cană jumbo din ceramică Altom Reactive Cascadeverde, 600 ml

reducere -17% Noutate
Cană jumbo din ceramică Altom Reactive Cascadeverde, 600 ml Cană jumbo din ceramică Altom Reactive Cascadeverde, 600 ml Cană jumbo din ceramică Altom Reactive Cascadeverde, 600 ml Cană jumbo din ceramică Altom Reactive Cascadeverde, 600 ml Cană jumbo din ceramică Altom Reactive Cascadeverde, 600 ml

Cană jumbo din ceramică Altom Reactive Cascadeverde, 600 ml

Iniţial: 35,99 lei | Reducere: 6,00 lei 29,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 29,99 lei
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: marți 28. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 15 Norocei

DescriereLumea se mișcă neîncetat și ne străduim în mod constant să atingem noi scopuri și obiective. În acest ritm de viață, fiecare moment este prețios. Opriți-vă la un moment de răgaz. Cufundați-vă în armonia dintre natură și designul modern cu o cană din colecția Cascade de la Altom Design.

Inspirată de cascadele masive și de mișcările netede ale valurilor, cana vă va duce într-o lume de calm și prospețime, amintind de un peisaj acvatic. Cana reflectă profunzimea și dinamismul peisajelor acvatice prin texturi și culori unice care creează un efect unic pe suprafața sa. Grație tehnologiei decorative inovatoare, fiecare cană din colecția Cascade este o operă de artă extraordinară.

Caracteristici:

  • suprafața este rezistentă la deteriorare

  • menține temperatura băuturii

  • perfect pentru băuturi calde și reci

  • cană de mare capacitate care vă permite să vă bucurați de băutura preferată mai mult timp

  • gura cănii asigură o prindere fermă și o utilizare confortabilă

.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Cuptor cu microunde: Da
Diametru: 12 cm
Înălţime: 10 cm
Lăţime: 15 cm
Maşina de spălat: Da
Material: ceramică
Volum: 600 ml

Codul de catalog:

 132974
Distribuie
altom

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide