Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cană Orion cu vopsele și pensulă Bufniță, 380 ml Cană Orion cu vopsele și pensulă Bufniță,  380 ml
 Cu vopsele de porțelan, o pensulă și o cană de porțelan alb, puteți transforma o piesă obișnuită într-un cadou original. Nu trebuie să căutați mult timp motivul potrivit, această cană este preimprimată cu conturul negru a 2 bufnițe drăguțe. Se vor distra nu doar copiii. În pachet se află 6 vopsele de bază de 3 ml, care au la bază vopsele acrilice, diluabile cu apă, 1 pensulă și o cană plată din porțelan de 380 ml. Ajunge doar să aplicați culorile pe cană după imaginația dumneavoastră, să le lăsați să se usuce și apoi să o "coaceți", adică să o coaceți în cuptor la 200 -240 °C timp de aproximativ 2 ore. Cana poate fi încălzită în cuptorul cu microunde și spălată în mașina de spălat vase. Concepută pentru copii începând cu vârsta de 3 ani, consultați instrucțiunile produsului pentru detalii. .
4,5 6
39

Cană Orion cu vopsele și pensulă Bufniță, 380 ml

reducere -5%
Cană Orion cu vopsele și pensulă Bufniță,  380 ml Cană Orion cu vopsele și pensulă Bufniță,  380 ml Cană Orion cu vopsele și pensulă Bufniță,  380 ml

Cană Orion cu vopsele și pensulă Bufniță, 380 ml

6 review-uri
Iniţial: 40,99 lei | Reducere: 2,00 lei 38,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 38,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 15 Norocei

DescriereCu vopsele de porțelan, o pensulă și o cană de porțelan alb, puteți transforma o piesă obișnuită într-un cadou original. Nu trebuie să căutați mult timp motivul potrivit, această cană este preimprimată cu conturul negru a 2 bufnițe drăguțe. Se vor distra nu doar copiii.

În pachet se află 6 vopsele de bază de 3 ml, care au la bază vopsele acrilice, diluabile cu apă, 1 pensulă și o cană plată din porțelan de 380 ml. Ajunge doar să aplicați culorile pe cană după imaginația dumneavoastră, să le lăsați să se usuce și apoi să o "coaceți", adică să o coaceți în cuptor la 200 -240 °C timp de aproximativ 2 ore.

Cana poate fi încălzită în cuptorul cu microunde și spălată în mașina de spălat vase. Concepută pentru copii începând cu vârsta de 3 ani, consultați instrucțiunile produsului pentru detalii.

.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Diametru: 8 cm
Înălţime: 9,5 cm
Material: porțelan
Volum: 380 ml

Codul de catalog:

 131814
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide