Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cană termică Koziol ISO TO GO JE T´AIME,400 ml. Cană termică Koziol ISO TO GO JE T´AIME,400 ml.
  ISO TO GO atrage atenția prin aspectul natural și funcționalitatea ridicată. Materialul inovator nu numai că arată bine, dar este fabricat 100% din materii prime organice, dintre care 40% este lemn certificat FSC. Noul material este, bineînțeles, sigur pentru alimente și complet reciclabil. Această cadă de cafea are pereți dubli și vă va menține caldă cafeaua mult timp. Este plăcut de ușoare și aproape indestructibilă. Datorită aripioarelor elastice, capacul se fixează bine pe cană și vă va permite să beți confortabil. O particularitate specială este închiderea inovatoare a capacului. Clapeta acoperă perfect orificiul de băut și orificiul de aer, astfel încât atunci când sunteți afară, nimic nu se poate scurge accidental pe haine. Zero waste începe aici, pentru că ISO TO GO este robustă și ușor de întreținut, poate fi reumplută de nenumărate ori, economisind astfel o mulțime de pahare din carton inutile.
0,0 0
79

Cană termică Koziol ISO TO GO JE T´AIME,400 ml.

Cană termică Koziol ISO TO GO JE T´AIME,400 ml.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

ISO TO GO atrage atenția prin aspectul natural și funcționalitatea ridicată. Materialul inovator nu numai că arată bine, dar este fabricat 100% din materii prime organice, dintre care 40% este lemn certificat FSC. Noul material este, bineînțeles, sigur pentru alimente și complet reciclabil. Această cadă de cafea are pereți dubli și vă va menține caldă cafeaua mult timp. Este plăcut de ușoare și aproape indestructibilă.
Datorită aripioarelor elastice, capacul se fixează bine pe cană și vă va permite să beți confortabil. O particularitate specială este închiderea inovatoare a capacului. Clapeta acoperă perfect orificiul de băut și orificiul de aer, astfel încât atunci când sunteți afară, nimic nu se poate scurge accidental pe haine.
Zero waste începe aici, pentru că ISO TO GO este robustă și ușor de întreținut, poate fi reumplută de nenumărate ori, economisind astfel o mulțime de pahare din carton inutile.

Parametri şi specificaţii

Culoare: naturală
Diametru: 9,3 cm
Înălţime: 15 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Volum: 400 ml

Codul de catalog:

 126016
Distribuie
koziol

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide