Menu
Cană-termos Lamart LT4024, verde Cană-termos Lamart LT4024, verde
Cana termică Lamart că va menține băutura mult timp caldă și vă va prinde bine în călătorii, dar și la serviciu sau când vă relaxați. Vă va atrage atenția de la prima vedere prin designul modern și culoarea verde frumoasă. Din această cană se bea bine și confortabil, fiind suficient să se apese ușor un buton pentru ca termosul să se deschidă. Această cană practică are un volum de 400 ml, este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate și are un mecanism de deschidere din plastic de calitate. În interior este un va din inox, așa că cana este foarte rezistentă, aproape indestructibilă. Este prevăzută și cu o siguranță împotriva deschiderii nedorite. Această cană termică de design că va păstra mult timp ceaiul sau cafeaua calde și va deveni un companion preferat al dvs. 
3,5 18
57

Cană-termos Lamart LT4024, verde

Cană-termos Lamart LT4024, verde

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cana termică Lamart că va menține băutura mult timp caldă și vă va prinde bine în călătorii, dar și la serviciu sau când vă relaxați. Vă va atrage atenția de la prima vedere prin designul modern și culoarea verde frumoasă. Din această cană se bea bine și confortabil, fiind suficient să se apese ușor un buton pentru ca termosul să se deschidă. Această cană practică are un volum de 400 ml, este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate și are un mecanism de deschidere din plastic de calitate.

În interior este un va din inox, așa că cana este foarte rezistentă, aproape indestructibilă. Este prevăzută și cu o siguranță împotriva deschiderii nedorite. Această cană termică de design că va păstra mult timp ceaiul sau cafeaua calde și va deveni un companion preferat al dvs. 

Culoare: verde
Diametru: 7 cm
Înălţime: 21,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: inox + plastic
Volum: 0,4 l
 105631
Distribuie
lamart

Review-uri

3,5 (18 review-uri)
77 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide