Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Canistră benzină, rosie, 10 l Canistră benzină, rosie, 10 l
 Această canistră vă poate ajuta în momentele în care se termină benzina din mașină și stația de alimentare este departe. În cazul în care plecați într-o zonă în care știți că benzinăriile sunt mai rare, atunci trebuie să vă luați benzină în canistră și în caz de nevoie doar o turnați în rezervor. Se poate utiliza și la păstrarea benzinei pentru mașinile de tuns iarba sau pentru drujbe.
5,0 3
41

Canistră benzină, rosie, 10 l

Reducere
Canistră benzină, rosie, 10 l

Canistră benzină, rosie, 10 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă canistră vă poate ajuta în momentele în care se termină benzina din mașină și stația de alimentare este departe.

În cazul în care plecați într-o zonă în care știți că benzinăriile sunt mai rare, atunci trebuie să vă luați benzină în canistră și în caz de nevoie doar o turnați în rezervor. Se poate utiliza și la păstrarea benzinei pentru mașinile de tuns iarba sau pentru drujbe.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 17 cm
Culoare: roșu
Înălţime: 33 cm
Lăţime: 31 cm
Material: Plastic
Volum: 10 l

Codul de catalog:

 680824
Distribuie

Review-uri

5,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide