Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cântar de bucătărie Clatronic KW 3626 BK Cântar de bucătărie Clatronic KW 3626 BK
  Clatronic KW 3626 este un cântar de bucătărie extra plat, cu o suprafață de sticlă. Dispune de un afișaj LCD ușor de citit. Poate cântări maximum 5 kg în trepte de 1 g. Avantajul este reprezentat de funcția TARE, pentru a face zero atunci când adăugați ingrediente. Datorită picioarelor cauciucate, se va ține perfect pe blatul de lucru, fără a se mișca. Unitățile de cântărire pot fi comutate între g, lb-oz, ml, fl-oz. Avantajul este funcția de oprire automată. Indicatorul de stare a bateriei vă va informa cu privire la starea de încărcare a bateriei. Alimentarea se face cu 1 x baterie CR 2032, care este inclusă în pachet.
4,5 7
60

Cântar de bucătărie Clatronic KW 3626 BK

Cântar de bucătărie Clatronic KW 3626 BK

7 review-uri
59,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 59,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 14 Norocei

Descriere Clatronic KW 3626 este un cântar de bucătărie extra plat, cu o suprafață de sticlă. Dispune de un afișaj LCD ușor de citit. Poate cântări maximum 5 kg în trepte de 1 g. Avantajul este reprezentat de funcția TARE, pentru a face zero atunci când adăugați ingrediente. Datorită picioarelor cauciucate, se va ține perfect pe blatul de lucru, fără a se mișca. Unitățile de cântărire pot fi comutate între g, lb-oz, ml, fl-oz. Avantajul este funcția de oprire automată. Indicatorul de stare a bateriei vă va informa cu privire la starea de încărcare a bateriei. Alimentarea se face cu 1 x baterie CR 2032, care este inclusă în pachet.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 22 cm
Culoare: negru
Ecran LCD: Da
Înălţime: 1,7 cm
Lăţime: 15 cm
Material: sticlă
Sarcina: 5 kg

Codul de catalog:

 805094
Distribuie
clatronic

Review-uri

4,5 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide