Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Capac de sticlă Orion pentru oala sub presiune, 16,5 cm Capac de sticlă Orion pentru oala sub presiune, 16,5 cm
 Atunci când trebuie să gătiți carne de vită pentru o tocană sau un bulion gros pentru o supă, apelați la oala sub presiune. Odată ce mâncarea s-a înmuiat sub capacul oalei sub presiune, trebuie să fie gătită complet. Și aici veți aprecia capacul separat, care economisește energie în timpul gătitului și reduce timpul de gătire. Capacul cu diametrul de 16,5 cm se potrivește pe oala sub presiune cu diametrul de 17,5 cm. Acesta poate fi folosit și pentru coacerea alimentelor în cuptor până la 150 °C (fără suportul de plastic). Cu un orificiu pentru a permite evacuarea aburului în exces. Capacul transparent asigură un control vizual asupra stării alimentelor care se prepară.
0,0 0
36

Capac de sticlă Orion pentru oala sub presiune, 16,5 cm

Capac de sticlă Orion pentru oala sub presiune, 16,5 cm

35,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 35,99 lei
Disponibilitate: În stoc 5 buc
La dumneavoastră: miercuri 05. 04. 2023
Cumpărând obţineţi 10 Norocei

DescriereAtunci când trebuie să gătiți carne de vită pentru o tocană sau un bulion gros pentru o supă, apelați la oala sub presiune. Odată ce mâncarea s-a înmuiat sub capacul oalei sub presiune, trebuie să fie gătită complet. Și aici veți aprecia capacul separat, care economisește energie în timpul gătitului și reduce timpul de gătire.

Capacul cu diametrul de 16,5 cm se potrivește pe oala sub presiune cu diametrul de 17,5 cm. Acesta poate fi folosit și pentru coacerea alimentelor în cuptor până la 150 °C (fără suportul de plastic).

Cu un orificiu pentru a permite evacuarea aburului în exces. Capacul transparent asigură un control vizual asupra stării alimentelor care se prepară.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 16,5 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da
Material: inox + sticlă

Codul de catalog:

 130911
Distribuie
orion

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide