Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Capac din sticlă Orion, 40 x 27,5 cm Capac din sticlă Orion, 40 x 27,5 cm
 Un capac potrivit este indispensabil pentru a găti rapid. Acest capac din sticlă, cu mâner din inox, este conceput pentru oale, cratițe și tigăi cu dimensiuni de 35 x 22,5 cm. Economisește energie în timpul gătirii și scurtează timpul de gătire. Este prevăzut cu orificiu de degajare a aburului. Capacul transparent asigură controlul vizual asupra stării mâncării preparate. Poate fi folosit și pentru copt în cuptor, până la 200 °C.
0,0 0
92

Capac din sticlă Orion, 40 x 27,5 cm

Capac din sticlă Orion, 40 x 27,5 cm

91,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 28 Norocei

DescriereUn capac potrivit este indispensabil pentru a găti rapid. Acest capac din sticlă, cu mâner din inox, este conceput pentru oale, cratițe și tigăi cu dimensiuni de 35 x 22,5 cm. Economisește energie în timpul gătirii și scurtează timpul de gătire. Este prevăzut cu orificiu de degajare a aburului. Capacul transparent asigură controlul vizual asupra stării mâncării preparate. Poate fi folosit și pentru copt în cuptor, până la 200 °C.

Parametri şi specificaţii

Încălzire în cuptor: Da
Lăţime: 27,5 cm
Lungime: 40 cm
Maşina de spălat: Da
Material: inox + sticlă

Codul de catalog:

 126798
Distribuie
orion

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide