Capace din silicon pentru alimente 4Home Fresh, 6 buc. Capace din silicon pentru alimente 4Home Fresh, 6 buc.
Gata cu risipa de mâncare! Capace practice din silicon vor servi nu numai pentru resturi de alimente, precum fructe și legume, dar și pentru acoperirea bolurilor, conservelor sau pentru recipiente în loc de un capac clasic. Vor crea un capac etanș și impermeabil, pentru a preveni uscarea sau stricarea alimentelor. La alimentele aromatice va preveni apariția mirosurilor nedorite în frigider. Capacele sunt din silicon ușor elastic, se vor adapta și se vor fixa ușor pe recipientul dorit. În plus setul conține 6 dimensiuni practice. Siliconul este compatibil cu alimente, nu absoarbe mirosuri și este rezistent termic. Capacele pot fi utilizate în frigider, congelator și cuptor cu microunde. Datorită realizării transparente veți putea verifica ușor starea alimentelor depozitate. Avantaje: menține alimente mai proaspete fără uscare închidere ermetică cu anti-scurgere refolosibile pot fi folosite la congelator, frigider și cuptor cu microunde siliconul nu absoarbe mirosuri și este rezistent termic utilizare multiplă 6 capace de dimensiune: 6,5 cm, 9,5 cm, 11,5 cm, 14,5 cm, 16,5 cm și 21 cm
0,0 0
51

Capace din silicon pentru alimente 4Home Fresh, 6 buc.

Capace din silicon pentru alimente 4Home Fresh, 6 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereGata cu risipa de mâncare! Capace practice din silicon vor servi nu numai pentru resturi de alimente, precum fructe și legume, dar și pentru acoperirea bolurilor, conservelor sau pentru recipiente în loc de un capac clasic. Vor crea un capac etanș și impermeabil, pentru a preveni uscarea sau stricarea alimentelor. La alimentele aromatice va preveni apariția mirosurilor nedorite în frigider.
 
Capacele sunt din silicon ușor elastic, se vor adapta și se vor fixa ușor pe recipientul dorit. În plus setul conține 6 dimensiuni practice. Siliconul este compatibil cu alimente, nu absoarbe mirosuri și este rezistent termic. Capacele pot fi utilizate în frigider, congelator și cuptor cu microunde. Datorită realizării transparente veți putea verifica ușor starea alimentelor depozitate.
 
Avantaje:
  • menține alimente mai proaspete fără uscare
  • închidere ermetică cu anti-scurgere
  • refolosibile
  • pot fi folosite la congelator, frigider și cuptor cu microunde
  • siliconul nu absoarbe mirosuri și este rezistent termic
  • utilizare multiplă
  • 6 capace de dimensiune: 6,5 cm, 9,5 cm, 11,5 cm, 14,5 cm, 16,5 cm și 21 cm

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Da
Maşina de spălat: Da
Material: silicon
Număr de piese într-un set: 6 buc.

Codul de catalog:

 802824
Distribuie
a4home

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide