Menu
Lenjerie de pat, din bumbac, pentru copii, JanaPui de cerb, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm Lenjerie de pat, din bumbac, pentru copii, JanaPui de cerb, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm
 O lenjerie de pat simpatică, special concepută pentru cei mici. Faceţi o bucurie copiilor cu prietenii din pădure - puiul de cerb şi iepuraşul - care le vor veghea visele. Copii vor avea un confort maxim datorită bumbacului de calitate în variantă renforce. Lenjeria este cu două feţe - pe o parte sunt animalele pe un fundal alb şi pe cealaltă sunt frunze de trifoi pe un fundal roz. Faţa de pernă are închidere tip hotel (material petrecut), cearşaful de plapumă se închide cu fermoar.   Datorită tehnologiei de fabricare a bumbacului în variantă renforce, ţesătura este mai rezistentă, dar mătăsoasă şi moale. Absoarbe mai bine umiditatea corporală şi reacţionează la diferenţele de temperatură, astfel încât să vă ofere un somn confortabil şi liniştit.   Pachetul conţine: 1 buc. faţă de pernă 40 x 60 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 100 x 135 cm
3,5 10
75

Lenjerie de pat, din bumbac, pentru copii, JanaPui de cerb, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm

reducere -29%
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Lenjerie de pat, din bumbac, pentru copii, JanaPui de cerb, 100 x 135 cm, 40 x 60 cm

10 review-uri
Iniţial: 104,99 Lei | Reducere: 30,00 Lei 74,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 21 Norocei

DescriereO lenjerie de pat simpatică, special concepută pentru cei mici. Faceţi o bucurie copiilor cu prietenii din pădure - puiul de cerb şi iepuraşul - care le vor veghea visele. Copii vor avea un confort maxim datorită bumbacului de calitate în variantă renforce. Lenjeria este cu două feţe - pe o parte sunt animalele pe un fundal alb şi pe cealaltă sunt frunze de trifoi pe un fundal roz. Faţa de pernă are închidere tip hotel (material petrecut), cearşaful de plapumă se închide cu fermoar.
 
Datorită tehnologiei de fabricare a bumbacului în variantă renforce, ţesătura este mai rezistentă, dar mătăsoasă şi moale. Absoarbe mai bine umiditatea corporală şi reacţionează la diferenţele de temperatură, astfel încât să vă ofere un somn confortabil şi liniştit.
 
Pachetul conţine:
  • 1 buc. faţă de pernă 40 x 60 cm
  • 1 buc. cearşaf de plapumă 100 x 135 cm

Culoare: roz
Dimensiuni cuvertură: 100 x 135 cm
Dimensiuni pernă: 40 x 60 cm
Închidere: închidere de hote/fermoal
Material: 100% bumbac
Spălare recomandată: 40 °C
Tip pat: pat copii
 222207
Distribuie
herding

Review-uri

3,5 (10 review-uri)
80 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide