Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Carafă Orion, cu compartiment de gheață, 2,5 l Carafă Orion, cu compartiment de gheață, 2,5 l
 Această carafă din sticlă borosilicată este prevăzută cu mâner și muștiuc și are un capac din plastic cu o inserție în care puteți pune gheață. Principalul avantaj este că băutura se răcește fără a fi diluată cu apa de la topirea gheții. Inserția este detașabilă, așa că puteți folosi carafa și făr ea. Carafa este excelentă vara pentru băuturile răcoritoare, dar și pentru prepararea și servirea ceaiului fierbinte și a vinului fiert. Capacul practic previne și pătrunderea impurităților sau a insectelor, permițând păstrarea mai îndelungată a băuturii. Capacul din plastic are două variante de deschidere (completă sau până la inserție).  Se poate spăla în mașina de spălat vase. Fără inserție și capac, carafa poate fi folosită și pe plite electrice și vitroceramice; în cazul plitelor pe gaz este necesar să se folosească un difuzor de flacără pentru ca încălzirea să se facă treptat.
5,0 3
94

Carafă Orion, cu compartiment de gheață, 2,5 l

Carafă Orion, cu compartiment de gheață, 2,5 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă carafă din sticlă borosilicată este prevăzută cu mâner și muștiuc și are un capac din plastic cu o inserție în care puteți pune gheață. Principalul avantaj este că băutura se răcește fără a fi diluată cu apa de la topirea gheții. Inserția este detașabilă, așa că puteți folosi carafa și făr ea.
Carafa este excelentă vara pentru băuturile răcoritoare, dar și pentru prepararea și servirea ceaiului fierbinte și a vinului fiert. Capacul practic previne și pătrunderea impurităților sau a insectelor, permițând păstrarea mai îndelungată a băuturii. Capacul din plastic are două variante de deschidere (completă sau până la inserție). 
Se poate spăla în mașina de spălat vase. Fără inserție și capac, carafa poate fi folosită și pe plite electrice și vitroceramice; în cazul plitelor pe gaz este necesar să se folosească un difuzor de flacără pentru ca încălzirea să se facă treptat.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 13 cm
Greutate: 0,67 kg
Înălţime: 25 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Volum: 2,5 l

Codul de catalog:

 126522
Distribuie
orion

Review-uri

5,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide