Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Compactor Set 2 saci de depozitare în vid Vac Roll, 40 x 60 cm Compactor Set 2 saci de depozitare în vid Vac Roll, 40 x 60 cm
  Sacul de compresie Vac & Roll este transparent, astfel încât să puteți vedea imediat ce ați depozitat în el. Acest model este potrivit pentru depozitarea mai multor perechi de tricouri, pulovere, hanorace sau pantaloni. Datorită acestuia, puteți împacheta haine pentru întreaga familie pentru vacanță într-o singură valiză. Îmbrăcămintea depozitatăîn acest fel este protejată de molii și alte influențe externe nefavorabilemoale și ocupă doar 25% din spațiul inițial.   Un exemplu pentru o idee mai bună: Pilota, care are o grosime de 50 cm, are o înălțime de doar 15 cm atunci când este depozitată în cutia de depozitare Compact Express.   Vac & Roll de la Compactor vă va fi de ajutor atunci când depozitați haine de sezon sau pentru copii.Economisește spațiu și în același timp protejează ermetic îmbrăcămintea.   Sacul este fabricat din nailon și polietilenă. După utilizare revine mereu la starea inițială. Materialul respectă proprietățile fibrelor textile depozitate. Hainele vor sta în ele ca în bumbac.   Toți sacii de depozitare în vid Compactor sunt refolosibili. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți cel mai potrivit model din gama noastră.   Avantajele sacului de depozitare în vid: este etanș materialul utilizat este solid și flexibil în același timp îmbrăcămintea poate fi depozitată în locuri nepotrivite, cum ar fi pe sol sau o pivniță umedă vă protejează îmbrăcămintea de acarieni, molii, praf, mirosuri și umezeală garanție 2 ani   Utilizare: Îmbrăcămintea se introduce în acest model din lateral. Recomandăm să fie spălată și împăturită. Apoi închideți-l cu fermoarul de plastic și aspirați aerul cu aspiratorul. Datorită unei extensii speciale, sacii în vid Compactor sunt compatibil cu majoritatea modelelor de aspiratoare. Un mare avantaj este și posibilitatea de a crea vid doar prin expulzarea manuală a aerului. Acest lucru este util, de exemplu, atunci când călătoriți.
4,5 29
43

Compactor Set 2 saci de depozitare în vid Vac Roll, 40 x 60 cm

Compactor Set 2 saci de depozitare în vid Vac Roll, 40 x 60 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Sacul de compresie Vac & Roll este transparent, astfel încât să puteți vedea imediat ce ați depozitat în el. Acest model este potrivit pentru depozitarea mai multor perechi de tricouri, pulovere, hanorace sau pantaloni. Datorită acestuia, puteți împacheta haine pentru întreaga familie pentru vacanță într-o singură valiză. Îmbrăcămintea depozitatăîn acest fel este protejată de molii și alte influențe externe nefavorabilemoale și ocupă doar 25% din spațiul inițial.
 
Un exemplu pentru o idee mai bună: Pilota, care are o grosime de 50 cm, are o înălțime de doar 15 cm atunci când este depozitată în cutia de depozitare Compact Express.
 
Vac & Roll de la Compactor vă va fi de ajutor atunci când depozitați haine de sezon sau pentru copii.Economisește spațiu și în același timp protejează ermetic îmbrăcămintea.
 
Sacul este fabricat din nailon și polietilenă. După utilizare revine mereu la starea inițială. Materialul respectă proprietățile fibrelor textile depozitate. Hainele vor sta în ele ca în bumbac.
 
Toți sacii de depozitare în vid Compactor sunt refolosibili. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți cel mai potrivit model din gama noastră.
 

Avantajele sacului de depozitare în vid:

  • este etanș
  • materialul utilizat este solid și flexibil în același timp
  • îmbrăcămintea poate fi depozitată în locuri nepotrivite, cum ar fi pe sol sau o pivniță umedă
  • vă protejează îmbrăcămintea de acarieni, molii, praf, mirosuri și umezeală
  • garanție 2 ani
 

Utilizare:

Îmbrăcămintea se introduce în acest model din lateral. Recomandăm să fie spălată și împăturită. Apoi închideți-l cu fermoarul de plastic și aspirați aerul cu aspiratorul. Datorită unei extensii speciale, sacii în vid Compactor sunt compatibil cu majoritatea modelelor de aspiratoare. Un mare avantaj este și posibilitatea de a crea vid doar prin expulzarea manuală a aerului. Acest lucru este util, de exemplu, atunci când călătoriți.

Parametri şi specificaţii

Culoare: transparent
Lăţime: 40 cm
Lungime: 60 cm
Material: 100% polipropilenă
Număr de piese într-un set: 2 buc.

Codul de catalog:

 118598
Distribuie
compactor

Review-uri

4,5 (29 review-uri)
96 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide