Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Carafă Orion cu dop de plută, 1,3 l Carafă Orion cu dop de plută, 1,3 l
Caafă din sticlă cu dop de plută așezat lejer, care este potrivită pentru servirea băuturilor sau pentru decantarea vinului. Acest proces va aerisi vinul, îi va dezvolta aroma și va separa sedimentele. Dar mai ales pentru un vin de casă va fi potrivită această carafă deosebită, pe care o puteți așeza pe masă în timpul unei petreceri, la servirea pe terasă sau la o petrecere în aer liber.Eventual o puteți folosi și fără dop, ca și o vază sau sticlă pentru limonadă de casă. Fără dop poate fi spălată la mașina de spălat vase,  poate fi folosită în cuptorul cu microunde, este rezistentă la temperaturi între -20 °C până la 230 °C.
4,5 5
63

Carafă Orion cu dop de plută, 1,3 l

Carafă Orion cu dop de plută, 1,3 l

5 review-uri
62,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 62,99 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 18 Norocei

DescriereCaafă din sticlă cu dop de plută așezat lejer, care este potrivită pentru servirea băuturilor sau pentru decantarea vinului. Acest proces va aerisi vinul, îi va dezvolta aroma și va separa sedimentele. Dar mai ales pentru un vin de casă va fi potrivită această carafă deosebită, pe care o puteți așeza pe masă în timpul unei petreceri, la servirea pe terasă sau la o petrecere în aer liber.
 
Eventual o puteți folosi și fără dop, ca și o vază sau sticlă pentru limonadă de casă. Fără dop poate fi spălată la mașina de spălat vase,  poate fi folosită în cuptorul cu microunde, este rezistentă la temperaturi între -20 °C până la 230 °C.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 10 cm
Greutate: 0,41 kg
Înălţime: 26 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Volum: 1,3 l

Codul de catalog:

 122516
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide