Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Caserolă din sticlă Altom Charlotta 800 ml, roz Caserolă din sticlă Altom Charlotta 800 ml, roz
Aceasta doză de sticlă de la marca Altom este practică, decorată cu motiv romantic floral, vă va ajuta să mențineți ordinea, dar va fi și o decorațiune frumoasă.  Se va remarca mai ales în bucătărie, pe o etajeră, umplută cu zahăr brun, boabe de cafea sau ceai de plante. Datorită sticlei transparente, veți vedea întotdeauna conținutul și cantitatea. Capacul din bambus etanșează bine, păstrând aroma alimentelor din interior. Se recomandă a se spăla manual.
4,5 4
32

Caserolă din sticlă Altom Charlotta 800 ml, roz

Caserolă din sticlă Altom Charlotta 800 ml, roz

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceasta doză de sticlă de la marca Altom este practică, decorată cu motiv romantic floral, vă va ajuta să mențineți ordinea, dar va fi și o decorațiune frumoasă.Se va remarca mai ales în bucătărie, pe o etajeră, umplută cu zahăr brun, boabe de cafea sau ceai de plante. Datorită sticlei transparente, veți vedea întotdeauna conținutul și cantitatea. Capacul din bambus etanșează bine, păstrând aroma alimentelor din interior. Se recomandă a se spăla manual.

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Diametru: 9 cm
Înălţime: 21 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Volum: 800 ml

Codul de catalog:

 125649
Distribuie
altom

Review-uri

4,5 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide