Menu
Castron pentru câini Koziol Wow, alb Castron pentru câini Koziol Wow, alb
 Cumpăraţi-i câinelui dvs. acest castron cu design original! Este potrivit pentru apă şi hrană, fiind uşor de spălat. Este foarte stabil aşa că nu trebuie să vă temeţi că animalul îl va răsturna din neatenţie.   Este fabricat din material plastic de calitate 100 % reciclabilcare nu conţine BPA şi nici melanină. La fabricare nu s-au folosit termoplastice sau plastifianţi. Materialul este inofensiv din punct de vedere al sănătăţii şi este adecvat pentru contactul cu alimentele. Produsul poate fi spălat în maşina de spălat vase.   Koziol este o marcă germană ale cărei produse sunt fabricate direct în Germania. Firma are în palmares o serie întreagă de premii internaţionale pentru design.
0,0 0
69

Castron pentru câini Koziol Wow, alb

reducere -35%

Castron pentru câini Koziol Wow, alb

Iniţial: 105,99 Lei | Reducere: 37,00 Lei 68,99 Lei  inclusiv TVA Pe noi puteți conta.
Transportatorii noștri livrează.
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 08. 04. 2020  
Cumpărând obţineţi 16 Norocei

DescriereCumpăraţi-i câinelui dvs. acest castron cu design original! Este potrivit pentru apă şi hrană, fiind uşor de spălat. Este foarte stabil aşa că nu trebuie să vă temeţi că animalul îl va răsturna din neatenţie.
 
Este fabricat din material plastic de calitate 100 % reciclabilcare nu conţine BPA şi nici melanină. La fabricare nu s-au folosit termoplastice sau plastifianţi. Materialul este inofensiv din punct de vedere al sănătăţii şi este adecvat pentru contactul cu alimentele. Produsul poate fi spălat în maşina de spălat vase.
 
Koziol este o marcă germană ale cărei produse sunt fabricate direct în Germania. Firma are în palmares o serie întreagă de premii internaţionale pentru design.

Culoare: alb
Diametru: 21 cm
Înălţime: 13,8 cm
Material: Plastic
 678842
Distribuie
koziol

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide