Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Castron plastic Orion, 46 x 33 cm Castron plastic Orion, 46 x 33 cm
 Faceți-vă ordine în sertar cu această cutie de depozitare pentru sertare, care vă va ajuta să păstrați organizat lucrurile din casă sau atelier. Este potrivită nu doar pentru instrumentele de bucătărie ci și pentru cele de birou, cosmetice, de cusut și pentru diferite scule. Pur și simplu, este utilă pentru oricine.
0,0 0
23

Castron plastic Orion, 46 x 33 cm

Castron plastic Orion, 46 x 33 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFaceți-vă ordine în sertar cu această cutie de depozitare pentru sertare, care vă va ajuta să păstrați organizat lucrurile din casă sau atelier. Este potrivită nu doar pentru instrumentele de bucătărie ci și pentru cele de birou, cosmetice, de cusut și pentru diferite scule. Pur și simplu, este utilă pentru oricine.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 33 cm
Înălţime: 9 cm
Lăţime: 46 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 122359
Distribuie
orion

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide