Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceapă decorativă roz, 66 cm Ceapă decorativă roz, 66 cm
 Această floare artificială vă va atrage prin prelucrarea atentă, care, la prima vedere nu poate fi distinsă de florile vii. Spre deosebire de florile vii, aceasta vă va aduce bucurie ani de zile, fără să necesite îngrijire, chiar și în cel mai întunecos colţ al casei dvs.
2,5 1
9

Ceapă decorativă roz, 66 cm

Reducere
Ceapă decorativă roz, 66 cm

Ceapă decorativă roz, 66 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă floare artificială vă va atrage prin prelucrarea atentă, care, la prima vedere nu poate fi distinsă de florile vii. Spre deosebire de florile vii, aceasta vă va aduce bucurie ani de zile, fără să necesite îngrijire, chiar și în cel mai întunecos colţ al casei dvs.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Diametru: 9 cm
Înălţime: 66 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 679426
Distribuie

Review-uri

2,5 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide