Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cearșaf de pat Kvalitex Luxury collection din satin, bej, 80 x 200 cm + 15 cm Cearșaf de pat Kvalitex Luxury collection din satin, bej, 80 x 200 cm + 15 cm
 Cearșaf satinat face parte din COLECȚIA LUXURY COLLECTION. Este confecționat din material de bumbac, ceea ce îl face călduros și foarte plăcut la atingere. Cearșaful din bumbac satinat are o strălucire delicată și un aspect foarte luxos. Țesătura din care este confecționat cearșaful este realizată cu o țesătură satinată, iar datorită acestei texturi țesătura are o rezistență ridicată. Țesătura satinată are o densitate mare a firelor, de până la două ori mai mare decât cea a țesăturilor de bumbac convenționale folosite pentru lenjeria de pat. Cearșafurile din satin sunt realizate sub formă de cearșafuri elastice, cu elastic cusut într-un tunel în jurul perimetrului cearșafului. Această tehnologie de coasere a cearșafurilor este potrivită pentru o manipulare ușoară și pentru stabilitatea cearșafului pe pat. Un alt avantaj al acestei metode de cusut este înlocuirea ușoară a elasticului în caz de rupere. Vă rugăm să spălați cearșaful înainte de prima utilizare. Nu vă recomandăm să uscați cearșaful în uscător, dar dacă totuși doriți să folosiți uscătorul, alegeți un program mai lung cu o temperatură de uscare mai scăzută. Cearșaful din bumbac satinat este ușor de călcat, astfel încât nu se încrețește ca un cearșaf tradițional din bumbac simplu. Pentru o călcare ușoară, vă recomandăm să călcați cearșaful ușor umed. Potrivit pentru saltele cu o înălțime maximă de 15 cm.
0,0 0
79

Cearșaf de pat Kvalitex Luxury collection din satin, bej, 80 x 200 cm + 15 cm

reducere -18%
Cearșaf de pat Kvalitex Luxury collection din satin, bej, 80 x 200 cm + 15 cm Cearșaf de pat Kvalitex Luxury collection din satin, bej, 80 x 200 cm + 15 cm

Cearșaf de pat Kvalitex Luxury collection din satin, bej, 80 x 200 cm + 15 cm

Iniţial: 95,99 lei | Reducere: 17,00 lei 78,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 78,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: marți 03. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 25 Norocei

DescriereCearșaf satinat face parte din COLECȚIA LUXURY COLLECTION. Este confecționat din material de bumbac, ceea ce îl face călduros și foarte plăcut la atingere. Cearșaful din bumbac satinat are o strălucire delicată și un aspect foarte luxos.

Țesătura din care este confecționat cearșaful este realizată cu o țesătură satinată, iar datorită acestei texturi țesătura are o rezistență ridicată. Țesătura satinată are o densitate mare a firelor, de până la două ori mai mare decât cea a țesăturilor de bumbac convenționale folosite pentru lenjeria de pat.

Cearșafurile din satin sunt realizate sub formă de cearșafuri elastice, cu elastic cusut într-un tunel în jurul perimetrului cearșafului. Această tehnologie de coasere a cearșafurilor este potrivită pentru o manipulare ușoară și pentru stabilitatea cearșafului pe pat. Un alt avantaj al acestei metode de cusut este înlocuirea ușoară a elasticului în caz de rupere.

Vă rugăm să spălați cearșaful înainte de prima utilizare. Nu vă recomandăm să uscați cearșaful în uscător, dar dacă totuși doriți să folosiți uscătorul, alegeți un program mai lung cu o temperatură de uscare mai scăzută. Cearșaful din bumbac satinat este ușor de călcat, astfel încât nu se încrețește ca un cearșaf tradițional din bumbac simplu. Pentru o călcare ușoară, vă recomandăm să călcați cearșaful ușor umed.

Potrivit pentru saltele cu o înălțime maximă de 15 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: bej
Dimensiuni: 80 x 200 cm
Greutate: 145 g/m2
Material: 100% bumbac satinat
Mărime: 80 x 200 cm
Spălare recomandată: 60 °C
Tip pat: pat single
Uscător de rufe: Nu

Codul de catalog:

 239178
Distribuie
kvalitex

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide