Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceas de alarmă SWEEP LAVVU Silver cu funcționare lină Ceas de alarmă SWEEP LAVVU Silver  cu funcționare lină
 Acest ceas de alarmă de înaltă calitate de la LAVVU, cu o garanție lungă, este echipat cu o mișcare SWEEP, datorită căreia mâna secundară nu emite un semnal sonor puternic, și ocolește ușor cadranul. Puteți dormi liniștit noaptea, iar dimineața veți fi scos ușor din pat de un semnal sonor care crește treptat. Și dacă vreți să dormiți puțin? Apăsați SNOOZE de sus și alarma va încerca să vă trezească din nou în 4 minute. Același buton este folosit și pentru a ilumina cadranul. Iluminarea cadranului, mâini care strălucesc în întuneric. Sursă de alimentare 1x baterie AA. .
2,5 3
60

Ceas de alarmă SWEEP LAVVU Silver cu funcționare lină

reducere -6%
Ceas de alarmă SWEEP LAVVU Silver  cu funcționare lină Ceas de alarmă SWEEP LAVVU Silver  cu funcționare lină

Ceas de alarmă SWEEP LAVVU Silver cu funcționare lină

3 review-uri
Iniţial: 63,99 lei | Reducere: 4,00 lei 59,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 59,99 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: marți 04. 06. 2024
Cumpărând obţineţi 22 Norocei

DescriereAcest ceas de alarmă de înaltă calitate de la LAVVU, cu o garanție lungă, este echipat cu o mișcare SWEEP, datorită căreia mâna secundară nu emite un semnal sonor puternic, și ocolește ușor cadranul. Puteți dormi liniștit noaptea, iar dimineața veți fi scos ușor din pat de un semnal sonor care crește treptat. Și dacă vreți să dormiți puțin? Apăsați SNOOZE de sus și alarma va încerca să vă trezească din nou în 4 minute. Același buton este folosit și pentru a ilumina cadranul. Iluminarea cadranului, mâini care strălucesc în întuneric. Sursă de alimentare 1x baterie AA.

.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 3,1 cm
Culoare: argintiu
Înălţime: 6,5 cm
Lăţime: 6,2 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 704078
Distribuie
lavvu

Review-uri

2,5 (3 review-uri)
66 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide