Ceas de design, de perete, Karlsson 5732PU, diam. 28 cm Ceas de design, de perete, Karlsson 5732PU, diam. 28 cm
 Acest ceas metalic elegant, de la marca Karlsson, are un design minimalist și simplu și se va potrivi de minune în orice interior. Este o armonie perfectă dintre fundalul violet, cadranul fin și rama din metal cromat. Secundarul este cu deplasare continuă silențioasă. Cadranul este acoperit de o sticlă de protecție. Mecanismul cu cuarț este acționat cu o baterie AA. (nu este inclusă în pachet)   Ceasurile de perete de la marca olandeză Karlsson sunt niște accesorii de design de calitate, imaginative și funcționale, care dau un aer aparte oricărui interior. Dacă doriți un ceas elegant și de design, alegeți marca Karlsson.   Marca Karlsson este activă pe piață din 1999. Are reprezentanțe în peste 80 de țări și este una dintre cele mai popularea și mai vândute mărci de ceasuri de design din lume. Karlsson scoate pe piață în fiecare an noi modele de ceasuri, care surprind prin originalitate.
0,0 0
318

Ceas de design, de perete, Karlsson 5732PU, diam. 28 cm

Transport gratuit
Ceas de design, de perete, Karlsson 5732PU, diam. 28 cm Ceas de design, de perete, Karlsson 5732PU, diam. 28 cm Ceas de design, de perete, Karlsson 5732PU, diam. 28 cm

Ceas de design, de perete, Karlsson 5732PU, diam. 28 cm

317,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: marți 10. 08. 2021  
Cumpărând obţineţi 63 Norocei

DescriereAcest ceas metalic elegant, de la marca Karlsson, are un design minimalist și simplu și se va potrivi de minune în orice interior. Este o armonie perfectă dintre fundalul violet, cadranul fin și rama din metal cromat. Secundarul este cu deplasare continuă silențioasă. Cadranul este acoperit de o sticlă de protecție. Mecanismul cu cuarț este acționat cu o baterie AA. (nu este inclusă în pachet)
 
Ceasurile de perete de la marca olandeză Karlsson sunt niște accesorii de design de calitate, imaginative și funcționale, care dau un aer aparte oricărui interior. Dacă doriți un ceas elegant și de design, alegeți marca Karlsson.
 
Marca Karlsson este activă pe piață din 1999. Are reprezentanțe în peste 80 de țări și este una dintre cele mai popularea și mai vândute mărci de ceasuri de design din lume.
Karlsson scoate pe piață în fiecare an noi modele de ceasuri, care surprind prin originalitate.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 5 cm
Culoare: mov
Diametru: 28 cm
Material: metal + sticlă

Codul de catalog:

 692862
Distribuie
karlsson

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide