Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceas de design de perete Lowell 00825E, diam . 40 cm Ceas de design de perete Lowell 00825E, diam . 40 cm
  Prin designul retro ce imită metalul cu patină maro deschis, acest ceas de perete, marca Lowell, va fi un accesoriu pentru orice interior. Cadranul cu cifre romane și limbi metalice este bine lizibil, fiind acoperit cu o sticlă de protecție. Un alt avantaj îl reprezintă faptul că secundarul funcționează silențios, la fel ca întreg mecanismul pe cuarț.   Firma italiană Lowell se specializează în fabricarea de ceasuri din anul 1972. Designul modern și colecțiile acestei mărci sunt concepute cu simț italian de un renumit studio de design, pe care firma Lowell le transpune ulterior în produsele sale pe care de zeci de ani le distribuie în toată Europa.
4,5 5
263

Ceas de design de perete Lowell 00825E, diam . 40 cm

Ceas de design de perete Lowell 00825E, diam . 40 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Prin designul retro ce imită metalul cu patină maro deschis, acest ceas de perete, marca Lowell, va fi un accesoriu pentru orice interior. Cadranul cu cifre romane și limbi metalice este bine lizibil, fiind acoperit cu o sticlă de protecție. Un alt avantaj îl reprezintă faptul că secundarul funcționează silențios, la fel ca întreg mecanismul pe cuarț.
 
Firma italiană Lowell se specializează în fabricarea de ceasuri din anul 1972. Designul modern și colecțiile acestei mărci sunt concepute cu simț italian de un renumit studio de design, pe care firma Lowell le transpune ulterior în produsele sale pe care de zeci de ani le distribuie în toată Europa.

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Diametru: 40 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 684673
Distribuie
lowell

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide