Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceas de perete design Karlsson 5808DW diam. 22 cm Ceas de perete design Karlsson 5808DW diam. 22 cm
  Acest ceas de perete de design al mărcii Karlsson, într-o structură 2D perfectă din lemn de tei, maro închis, va fi apreciat de orice iubitor al stilului natural. Avantajul este cadranul ușor de citit cu numere mari, limbi colorate și mecanism cu cuarț cu funcționare silențioasă. Ceasul de perete al firmei olandeze Karlsson este de calitate, cu accesorii imaginative și accesorii funcționale care vor înviora orice interior.   Marca Karlsson este pe piață din 1999. Cu birouri în peste 80 de țări, este unul dintre cele mai populare și mai vândute mărci de ceasuri de design din lume. Karlsson apare de mai multe ori pe an cu noi modele care uimesc în mod regulat cu originalitatea și noutatea lor.   Dacă de la ceas vă așteptați la design și bun gust, alegeți marca Karlsson.
3,5 7
238

Ceas de perete design Karlsson 5808DW diam. 22 cm

Ceas de perete design Karlsson 5808DW diam. 22 cm

7 review-uri
237,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 237,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 17. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 57 Norocei

Descriere

Acest ceas de perete de design al mărcii Karlsson, într-o structură 2D perfectă din lemn de tei, maro închis, va fi apreciat de orice iubitor al stilului natural. Avantajul este cadranul ușor de citit cu numere mari, limbi colorate și mecanism cu cuarț cu funcționare silențioasă. Ceasul de perete al firmei olandeze Karlsson este de calitate, cu accesorii imaginative și accesorii funcționale care vor înviora orice interior.
 
Marca Karlsson este pe piață din 1999. Cu birouri în peste 80 de țări, este unul dintre cele mai populare și mai vândute mărci de ceasuri de design din lume. Karlsson apare de mai multe ori pe an cu noi modele care uimesc în mod regulat cu originalitatea și noutatea lor.
 
Dacă de la ceas vă așteptați la design și bun gust, alegeți marca Karlsson.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 4,5 cm
Culoare: maro
Diametru: 22 cm
Material: lemn

Codul de catalog:

 684744
Distribuie
karlsson

Review-uri

3,5 (7 review-uri)
71 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide