Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Covor Craft gri, 80 x 150 cm Covor Craft gri, 80 x 150 cm
 Covorul Craft face parte din varianta de covoare, care fac casa mai confortabilă. Sunt caracteristice prin manopera de înaltă calitate și design frumos. Varianta coloristică interesantă ne va aminti de confortul cabanelor vechi de munte. Este vorba de un design reușit. Cu covorul Craft nu veți face greșeală, va decora livingul dumneavoastră pe o perioadă lungă de timp. Covorul este din polipropilenă de 100% tratată cu tehnologia termică de fixare a fibrelor, așa numită „heatset”. Această metodă de tratare oferă covoarelor proprietăți solicitate, precum stabilitate dimensională și volum mai mare. La acest material se remarcă și varietatea de culori și moliciune la atingere. Calitatea covorului se remarcă și prin densitatea fibrelor țesute (puncte de legare/m2). Aceste covoare au de obicei fir scurt, între 8-15 mm înălțime.
0,0 0
227

Covor Craft gri, 80 x 150 cm

Covor Craft gri, 80 x 150 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCovorul Craft face parte din varianta de covoare, care fac casa mai confortabilă. Sunt caracteristice prin manopera de înaltă calitate și design frumos. Varianta coloristică interesantă ne va aminti de confortul cabanelor vechi de munte. Este vorba de un design reușit. Cu covorul Craft nu veți face greșeală, va decora livingul dumneavoastră pe o perioadă lungă de timp.

Covorul este din polipropilenă de 100% tratată cu tehnologia termică de fixare a fibrelor, așa numită „heatset”. Această metodă de tratare oferă covoarelor proprietăți solicitate, precum stabilitate dimensională și volum mai mare. La acest material se remarcă și varietatea de culori și moliciune la atingere. Calitatea covorului se remarcă și prin densitatea fibrelor țesute (puncte de legare/m2). Aceste covoare au de obicei fir scurt, între 8-15 mm înălțime.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Dimensiuni: 80 x 150 cm
Material: 100% polipropilenă
Mărime: 80 x 150 cm

Codul de catalog:

 237130
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide