Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceas deşteptător de design Karlsson 5660WH, din lemn Ceas deşteptător de design Karlsson 5660WH, din lemn
  Procuraţi-vă acest ceas deşteptător într-o carcasă din lemn, care cu sigurnaţă că va fi un accesoriu excelent în orice interior. Clopoţeii sunt fabricaţi din metal, cu decor de lemn. Cadranul este acoperit de o sticlă de protecţie. Secundarul este cu deplasare continuă. Ceasul are un mecanism cu cuarţ care este acţionat cu baterii.   Marca olandeză Karlsson este unul dintre producătorii de top de ceasuri de interior. Este o marcă cu renume mondial, ale cărei produse se vând în toată lumea. Excelează prin calitate dar şi prin designuri novatoare fascinante şi prin forme estetice.
0,0 0
141

Ceas deşteptător de design Karlsson 5660WH, din lemn

Ceas deşteptător de design Karlsson 5660WH, din lemn

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Procuraţi-vă acest ceas deşteptător într-o carcasă din lemn, care cu sigurnaţă că va fi un accesoriu excelent în orice interior. Clopoţeii sunt fabricaţi din metal, cu decor de lemn. Cadranul este acoperit de o sticlă de protecţie. Secundarul este cu deplasare continuă. Ceasul are un mecanism cu cuarţ care este acţionat cu baterii.
 
Marca olandeză Karlsson este unul dintre producătorii de top de ceasuri de interior. Este o marcă cu renume mondial, ale cărei produse se vând în toată lumea. Excelează prin calitate dar şi prin designuri novatoare fascinante şi prin forme estetice.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 5 cm
Culoare: alb
Diametru: 10 cm
Înălţime: 14 cm
Material: lemn + metal

Codul de catalog:

 677503
Distribuie
karlsson

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide