Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Compactor Cârlig dublu pentru bucătărie fără găurire Bestlock Compactor Cârlig dublu pentru bucătărie fără găurire Bestlock
  Aveți nevoie de cârlige pentru agățarea prosoapelor, șervețelelor sau diverselor accesorii, dar vă sperie ideea unei plăci ceramice deteriorate cu mașina de găurit sau lipici? Sau locuiți într-un apartament închiriat și pur și simplu nu puteți să găuriți pereții?   Atunci avem soluția ideală pentru dvs. Puteți atașa cârligele Compactor cu sistemul patentat Bestlock pe orice suprafață netedă, neporoasă, fără a utiliza o singură picătură de lipici, mașină de găurit sau alte instrumente. Și în plus, este la fel de ușor să le scoateți și să le mutați, puțin mai încolo sau mai târziu, de exemplu într-un alt apartament.   Organizarea bucătăriei nu a fost niciodată atât de ușoară. Cu sistemul brevetat Bestlock evitați deteriorarea suprafeței prin găurire sau lipireși totuși puteți echipa întreaga casă, de la baie până la bucătărie, cu cârlige practice, care își vor găsi o utilizare largă. Cârligele Compactor cu finisaj anticoroziv de crom rezolvă cu ușurință problema prosoapelor aruncate inestetic, a șervețelelor și a diferitelor accesorii, care pot fi agățate.
3,5 19
47

Compactor Cârlig dublu pentru bucătărie fără găurire Bestlock

Compactor Cârlig dublu pentru bucătărie fără găurire Bestlock

19 review-uri
46,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 46,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: miercuri 06. 03. 2024
Cumpărând obţineţi 13 Norocei

Descriere

Aveți nevoie de cârlige pentru agățarea prosoapelor, șervețelelor sau diverselor accesorii, dar vă sperie ideea unei plăci ceramice deteriorate cu mașina de găurit sau lipici? Sau locuiți într-un apartament închiriat și pur și simplu nu puteți să găuriți pereții?
 
Atunci avem soluția ideală pentru dvs. Puteți atașa cârligele Compactor cu sistemul patentat Bestlock pe orice suprafață netedă, neporoasă, fără a utiliza o singură picătură de lipici, mașină de găurit sau alte instrumente. Și în plus, este la fel de ușor să le scoateți și să le mutați, puțin mai încolo sau mai târziu, de exemplu într-un alt apartament.
 
Organizarea bucătăriei nu a fost niciodată atât de ușoară. Cu sistemul brevetat Bestlock evitați deteriorarea suprafeței prin găurire sau lipireși totuși puteți echipa întreaga casă, de la baie până la bucătărie, cu cârlige practice, care își vor găsi o utilizare largă. Cârligele Compactor cu finisaj anticoroziv de crom rezolvă cu ușurință problema prosoapelor aruncate inestetic, a șervețelelor și a diferitelor accesorii, care pot fi agățate.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 5,5 cm
Greutate: 0,13 kg
Înălţime: 13,5 cm
Lăţime: 7,1 cm
Material: crom
Sarcina: 6 kg

Codul de catalog:

 120275
Distribuie
compactor

Review-uri

3,5 (19 review-uri)
73 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide