Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Săpunieră Compactor sistem Bestlock Săpunieră Compactor sistem Bestlock
 Aveți o faianță frumoasă pe care nu doriți să o distrugeți cu bormașina sau adezivi? Sau locuiți într-un apartament închiriat și pur și simplu nu puteți găuri pereții. Atunci, săpuniera Compactor, cu sistemul brevetat Bestlock. este soluția ideală. Nu aveți nevoie de nicio picătură de adeziv, de bormașină și de alte sculepentru a o fixa ușor pe orice suprafață netedă, neporoasă. În plus, tot la fel de ușor le puteți da jos și muta fie cu un centimetru sau în alt apartament.   Baia dvs. nu a fost niciodată organizată atât de simplu. Puteți echipa toată baia cu astfel de etajere, suporturi și cârlige practice. Săpuniera Compactor, în varianta modernă cromată cu finisaj anticoroziv va rezolva imediat problemele cu păstrarea săpunului în baie, pentru că îl veți avea oricând la îndemână. Fixarea cu sistemul Bestlock este o joacă de copii. Primul pas pentru o instalare cu succes este îndepărtarea impurităților de pe suprafața netedă și neporoasă pe care ați ales-o. Ventuza se așază pe superfața plăcii (sticlă, oglindă…), nicidecum pe o îmbinare! Îndepărtați folia de protecție de e ventuză și apoi apăsați-o bine apăsați bine și strângeți cu piulițarotind cu 1/4 rotații pe sensul acelor de ceasornic. Acum este gata!   Ați decis să mutați suportul cu câțiva centimetri într-o parte sau urmează să vă mutați într-o casă nouă? Nicio problemă. Îndepărtarea etajerei, suportului sau a cârligului sistemul Bestlock este la fel de ușoară ca instalarea acestuia. Este suficient să rotiți piulița în direcția opusă și să desprindeți ventuza.   Bestlock aderă la orice suprafață netedă, neporoasă (sticlă, oglindă, faianță, metal) și este foarte ușor în întreaga casă. Toate produsele cu sistem Bestlock sunt rezistente la apă, deci sunt ideale pentru băi și bucătării.   Material: oțel cromat, ABS și plastic TPU  
4,0 27
54

Săpunieră Compactor sistem Bestlock

Săpunieră Compactor sistem Bestlock

27 review-uri
53,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 53,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: miercuri 29. 03. 2023
Cumpărând obţineţi 12 Norocei

DescriereAveți o faianță frumoasă pe care nu doriți să o distrugeți cu bormașina sau adezivi? Sau locuiți într-un apartament închiriat și pur și simplu nu puteți găuri pereții. Atunci, săpuniera Compactor, cu sistemul brevetat Bestlock. este soluția ideală. Nu aveți nevoie de nicio picătură de adeziv, de bormașină și de alte sculepentru a o fixa ușor pe orice suprafață netedă, neporoasă. În plus, tot la fel de ușor le puteți da jos și muta fie cu un centimetru sau în alt apartament.
 
Baia dvs. nu a fost niciodată organizată atât de simplu. Puteți echipa toată baia cu astfel de etajere, suporturi și cârlige practice. Săpuniera Compactor, în varianta modernă cromată cu finisaj anticoroziv va rezolva imediat problemele cu păstrarea săpunului în baie, pentru că îl veți avea oricând la îndemână.
Fixarea cu sistemul Bestlock este o joacă de copii. Primul pas pentru o instalare cu succes este îndepărtarea impurităților de pe suprafața netedă și neporoasă pe care ați ales-o. Ventuza se așază pe superfața plăcii (sticlă, oglindă…), nicidecum pe o îmbinare! Îndepărtați folia de protecție de e ventuză și apoi apăsați-o bine apăsați bine și strângeți cu piulița rotind cu 1/4 rotații pe sensul acelor de ceasornic. Acum este gata!
 
Ați decis să mutați suportul cu câțiva centimetri într-o parte sau urmează să vă mutați într-o casă nouă? Nicio problemă. Îndepărtarea etajerei, suportului sau a cârligului sistemul Bestlock este la fel de ușoară ca instalarea acestuia. Este suficient să rotiți piulița în direcția opusă și să desprindeți ventuza.
 
Bestlock aderă la orice suprafață netedă, neporoasă (sticlă, oglindă, faianță, metal) și este foarte ușor în întreaga casă. Toate produsele cu sistem Bestlock sunt rezistente la apă, deci sunt ideale pentru băi și bucătării.
 
Material: oțel cromat, ABS și plastic TPU
 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 13,2 cm
Culoare: argintiu
Înălţime: 10 cm
Lăţime: 13,2 cm
Material: inox + plastic
Sarcina: 4 kg

Codul de catalog:

 690715
Distribuie
compactor

Review-uri

4,0 (27 review-uri)
88 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide