Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Compactor Cutie cu sac de depozitare în vid L Life, 65 x 50 x 15,5 cm Compactor Cutie cu sac de depozitare în vid  L Life, 65 x 50 x 15,5 cm
 Aveți nevoie de mai mult spațiu în dulapul de haine? Descoperiți lumea depozitării hainelor cu ajutorul sacilor în vid Compactor.   Sacul de compresie depozitat într-o cutie modernă de depozitare întărită este ideal pentru depozitarea așternuturilor sau a unor cantități mai mari de îmbrăcăminte. Țesăturile sunt protejate ermetic în interior și ocupă doar 25% din spațiul inițial. Sacul de compresie 3D este fabricat dintr-un polimeri cu memoria formei, după ce aerul este lăsat să intre din nou, acesta revine la forma inițială. În plus, este un material, care nu modifică fibra textilă. Aceasta înseamnă că, dacă puneți haine spălate și călcate în sac (ceea ce vă recomandăm), le veți scoate în aceeași stare după decompresie.   Cum se face depozitarea hainelor într-o cutie Compactor Life? Pur și simplu puneți așternuturile sau hainele de sezon în sac și închideți-l cu fermoarul de plastic. Apoi utilizați aspiratorul și aspirați aerul din sac prin orificiul de compresie. Orificiul este compatibil cu majoritatea aspiratoarelor de pe piață. După ce aerul este aspirat, sacul se micșorează astfel încât să se potrivească frumos în cutia de depozitare. Puteți utiliza benzile cusute pentru o mai bună fixare. Apoi, închideți cutia cu fermoar și depozitați-o într-un dulap, pe podea sau în garderobă. Cutia are și un mâner practic de transport pe lateral. Orientarea în interiorul cutiei este facilitată de două ferestre transparente pe partea din față.
3,0 3
139

Compactor Cutie cu sac de depozitare în vid L Life, 65 x 50 x 15,5 cm

Compactor Cutie cu sac de depozitare în vid L Life, 65 x 50 x 15,5 cm

3 review-uri
138,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 33 Norocei

DescriereAveți nevoie de mai mult spațiu în dulapul de haine? Descoperiți lumea depozitării hainelor cu ajutorul sacilor în vid Compactor.
 
Sacul de compresie depozitat într-o cutie modernă de depozitare întărită este ideal pentru depozitarea așternuturilor sau a unor cantități mai mari de îmbrăcăminte. Țesăturile sunt protejate ermetic în interior și ocupă doar 25% din spațiul inițial. Sacul de compresie 3D este fabricat dintr-un polimeri cu memoria formei, după ce aerul este lăsat să intre din nou, acesta revine la forma inițială. În plus, este un material, care nu modifică fibra textilă. Aceasta înseamnă că, dacă puneți haine spălate și călcate în sac (ceea ce vă recomandăm), le veți scoate în aceeași stare după decompresie.
 
Cum se face depozitarea hainelor într-o cutie Compactor Life? Pur și simplu puneți așternuturile sau hainele de sezon în sac și închideți-l cu fermoarul de plastic. Apoi utilizați aspiratorul și aspirați aerul din sac prin orificiul de compresie. Orificiul este compatibil cu majoritatea aspiratoarelor de pe piață. După ce aerul este aspirat, sacul se micșorează astfel încât să se potrivească frumos în cutia de depozitare. Puteți utiliza benzile cusute pentru o mai bună fixare. Apoi, închideți cutia cu fermoar și depozitați-o într-un dulap, pe podea sau în garderobă. Cutia are și un mâner practic de transport pe lateral. Orientarea în interiorul cutiei este facilitată de două ferestre transparente pe partea din față.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 50 cm
Culoare: bej
Greutate: 0,81 kg
Înălţime: 15,5 cm
Lăţime: 65 cm
Material: polietilenă
Volum: 145 l

Codul de catalog:

 118713
Distribuie
compactor

Review-uri

3,0 (3 review-uri)
66 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide