Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Compactor Cutie depozitare din material textil My Friends, 108 x 45 x 15 cm Compactor Cutie depozitare din material textil My Friends, 108 x 45 x 15 cm
 Cutia practică Compactor de depozitare din gama My Friends, care intră ușor sub pat, în partea de jos a dulapului sau pe dulap este utilă în fiecare gospodărie. Creează un spațiu nou pentru haine, care vor fi protejate de murdărie.   Cutiile de depozitare Compactor My Friends sunt o soluție excelentă pentru lipsa spațiului din casă. O cutie aleasă corect poate crește incredibil potențialul de depozitare al dulapului.   Acest model are forma unui dreptunghi lung cu înălțime joasă. Puteți împacheta confortabil în cutie, de exemplu, o pătură, jachete de iarnă sau câteva piese de diverse haine. Se închide în partea de sus cu un fermoar. Este fabricată din 100% țesătură de polipropilenă într-o combinație de alb și gri.   Dacă intenționați să păstrați în cutie haine sau așternuturi pentru o perioadă mai lungă de timp, vă recomandăm, de asemenea, să aruncați o privire la oferta noastră de protecție naturală împotriva moliilor.
4,0 30
38

Compactor Cutie depozitare din material textil My Friends, 108 x 45 x 15 cm

reducere -3%
Compactor Cutie depozitare din material textil My Friends, 108 x 45 x 15 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 9 clienţi

Compactor Cutie depozitare din material textil My Friends, 108 x 45 x 15 cm

30 review-uri
Iniţial: 38,99 lei | Reducere: 1,00 lei 37,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: luni 05. 12. 2022
Cumpărând obţineţi 9 Norocei

DescriereCutia practică Compactor de depozitare din gama My Friends, care intră ușor sub pat, în partea de jos a dulapului sau pe dulap este utilă în fiecare gospodărie. Creează un spațiu nou pentru haine, care vor fi protejate de murdărie.
 
Cutiile de depozitare Compactor My Friends sunt o soluție excelentă pentru lipsa spațiului din casă. O cutie aleasă corect poate crește incredibil potențialul de depozitare al dulapului.
 
Acest model are forma unui dreptunghi lung cu înălțime joasă. Puteți împacheta confortabil în cutie, de exemplu, o pătură, jachete de iarnă sau câteva piese de diverse haine. Se închide în partea de sus cu un fermoar. Este fabricată din 100% țesătură de polipropilenă într-o combinație de alb și gri.
 
Dacă intenționați să păstrați în cutie haine sau așternuturi pentru o perioadă mai lungă de timp, vă recomandăm, de asemenea, să aruncați o privire la oferta noastră de protecție naturală împotriva moliilor.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 45 cm
Culoare: alb
Greutate: 0,17 kg
Înălţime: 15 cm
Lăţime: 108 cm
Material: 100% polipropilenă

Codul de catalog:

 118646
Distribuie
compactor

Review-uri

4,0 (30 review-uri)
93 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide