Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Compactor Organizator pantofi Madison, 60 x 76 x 15 cm Compactor Organizator pantofi Madison, 60 x 76 x 15 cm
 Organizator spațios pentru pantofi Compactor realizat din material nețesut rezistent cu design Madison. Încălțăminte pe care nu o purtați acum va aștepta confortabil ca să-i vină timpul.   Organizatorul de pantofi are șase compartimente pentru șase perechi de pantofi. Fiecare pantof este depozitat individual într-un compartiment separat, și astfel aveți siguranța că nu se vor freca în mod inutil. Organizatorul textil este echipat cu un capac transparent, care poate fi închis ferm cu fermoar. Puteți vedea întotdeauna exact unde se află fiecare pantof și, dacă aveți mai multe organizatoare de acest fel, nu trebuie să deschideți fiecare atunci când căutați o pereche anume. Organizatorul de pantofi Compactor oferă o soluție eficientă și simplă pentru depozitarea perechilor de pantofi ne purtați. Pantofii vor fi depozitați în mod vizibil și sigur.
4,0 12
50

Compactor Organizator pantofi Madison, 60 x 76 x 15 cm

Compactor Organizator pantofi Madison, 60 x 76 x 15 cm

12 review-uri
49,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 49,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: miercuri 07. 06. 2023
Cumpărând obţineţi 11 Norocei

DescriereOrganizator spațios pentru pantofi Compactor realizat din material nețesut rezistent cu design Madison. Încălțăminte pe care nu o purtați acum va aștepta confortabil ca să-i vină timpul.
 
Organizatorul de pantofi are șase compartimente pentru șase perechi de pantofi. Fiecare pantof este depozitat individual într-un compartiment separat, și astfel aveți siguranța că nu se vor freca în mod inutil. Organizatorul textil este echipat cu un capac transparent, care poate fi închis ferm cu fermoar. Puteți vedea întotdeauna exact unde se află fiecare pantof și, dacă aveți mai multe organizatoare de acest fel, nu trebuie să deschideți fiecare atunci când căutați o pereche anume. Organizatorul de pantofi Compactor oferă o soluție eficientă și simplă pentru depozitarea perechilor de pantofi ne purtați. Pantofii vor fi depozitați în mod vizibil și sigur.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 60 cm
Culoare: bej
Greutate: 0,21 kg
Înălţime: 15 cm
Lăţime: 76 cm

Codul de catalog:

 118706
Distribuie
compactor

Review-uri

4,0 (12 review-uri)
91 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide