Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Compostor rotativ Plastia, 50 l Compostor rotativ Plastia, 50 l
Compostorul cu tambur cu o singură cameră este un instrument excelent pentru o utilizare mai eficientă a deșeurilor menajere și de grădină. Acesta conține un mecanism cu nervuri care amestecă și sparge aglomerările mai mari de material pentru a activa și accelera procesul de descompunere. Astfel de compostoare sunt capabile să atingă temperaturi de peste 60°C și, împreună cu sistemul de aerare, vor accelera procesul de compostare. Construcția extrem de rezistentă pentru toate anotimpurile, cu protecție UV, garantează compostarea pe tot parcursul anului. Produsul este alcătuit dintr-o bază stabilă cu un recipient extractabil pentru compost lichid și un compostor cu tambur de 50 l..
0,0 0
494

Compostor rotativ Plastia, 50 l

Compostor rotativ Plastia, 50 l

493,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 493,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: joi 30. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 143 Norocei

DescriereCompostorul cu tambur cu o singură cameră este un instrument excelent pentru o utilizare mai eficientă a deșeurilor menajere și de grădină. Acesta conține un mecanism cu nervuri care amestecă și sparge aglomerările mai mari de material pentru a activa și accelera procesul de descompunere. Astfel de compostoare sunt capabile să atingă temperaturi de peste 60°C și, împreună cu sistemul de aerare, vor accelera procesul de compostare. Construcția extrem de rezistentă pentru toate anotimpurile, cu protecție UV, garantează compostarea pe tot parcursul anului.
Produsul este alcătuit dintr-o bază stabilă cu un recipient extractabil pentru compost lichid și un compostor cu tambur de 50 l.
.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 49,5 cm
Culoare: negru
Greutate: 3,58 kg
Înălţime: 57 cm
Lăţime: 44,5 cm
Material: Plastic
Volum: 50 l

Codul de catalog:

 705843
Distribuie
plastia

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide