Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Corp de iluminat solar decorativ Rabalux 77001 de exterior, Wigry, labe de câine Corp de iluminat solar decorativ Rabalux 77001 de exterior, Wigry, labe de câine
Lampa solară de exterior Wigry, în stil modern, cu posibilitatea de a fi înfiptă în pământ, nu este doar o alegere practică pentru iluminatul grădinii, ci poate fi și un punct strălucitor în casa dumneavoastră. Modelul complet din plastic de culoare neagră este prevăzut cu un panou solar și patru rânduri de lămpi albe cu abajur alb. Lampa Wigry are încorporate surse de lumină LED cu o putere de 0,06 W, o intensitate luminoasă de 3 lumeni cu abajur și 8 lumeni fără abajur, precum și o temperatură de culoare a luminii de 3000 K. Sursele de lumină albă caldă au o durată de viață de 10.000 de ore, tensiunea bateriei este de 1,2 V, iar capacitatea este de 600 mAh. Un senzor de mișcare inteligent reglează luminozitatea lămpii în funcție de condiții. Dimensiunile corpului de iluminat cu întrerupător sunt următoarele: lungimea totală 4550 mm, înălțimea fiecărei lămpi 85 mm, diametrul 90 mm. Protecția IP44 a lămpii Wigry, cu posibilitatea de a fi înfiptă în pământ, garantează protecția împotriva pătrunderii obiectelor cu diametrul de până la 1 mm și împotriva stropirii cu apă din orice direcție.
4,5 4
77

Corp de iluminat solar decorativ Rabalux 77001 de exterior, Wigry, labe de câine

Corp de iluminat solar decorativ Rabalux 77001 de exterior, Wigry, labe de câine

4 review-uri
76,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 76,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 26 Norocei

DescriereLampa solară de exterior Wigry, în stil modern, cu posibilitatea de a fi înfiptă în pământ, nu este doar o alegere practică pentru iluminatul grădinii, ci poate fi și un punct strălucitor în casa dumneavoastră.
 
Modelul complet din plastic de culoare neagră este prevăzut cu un panou solar și patru rânduri de lămpi albe cu abajur alb. Lampa Wigry are încorporate surse de lumină LED cu o putere de 0,06 W, o intensitate luminoasă de 3 lumeni cu abajur și 8 lumeni fără abajur, precum și o temperatură de culoare a luminii de 3000 K. Sursele de lumină albă caldă au o durată de viață de 10.000 de ore, tensiunea bateriei este de 1,2 V, iar capacitatea este de 600 mAh. Un senzor de mișcare inteligent reglează luminozitatea lămpii în funcție de condiții.
 
Dimensiunile corpului de iluminat cu întrerupător sunt următoarele: lungimea totală 4550 mm, înălțimea fiecărei lămpi 85 mm, diametrul 90 mm. Protecția IP44 a lămpii Wigry, cu posibilitatea de a fi înfiptă în pământ, garantează protecția împotriva pătrunderii obiectelor cu diametrul de până la 1 mm și împotriva stropirii cu apă din orice direcție.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 44
Consum de energie: 0,06 W
Culoare: negru
Înălţime: 8,5 cm
Lăţime: 9 cm
LED: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 699468
Distribuie
rabalux

Review-uri

4,5 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide