Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Coș de cumpărături Ratan 43 x 21,5 cm, verde Coș de cumpărături Ratan 43 x 21,5 cm, verde
 Coșul de cumpărături într-o culoare modernă verde este un ajutor excelent pentru cumpărăturile de zi cu zi. Nu veți mai purta niciodată pungi de plastic inestetice și nepractice. Dar nu trebuie să-l folosiți doar pentru cumpărături, este, de asemenea, minunat pentru a depozita lucruri mici sau ca un coș de rufe mai mic. Coșul este prevăzut cu mânere practice.
4,5 36
56

Coș de cumpărături Ratan 43 x 21,5 cm, verde

Coș de cumpărături Ratan 43 x 21,5 cm, verde

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCoșul de cumpărături într-o culoare modernă verde este un ajutor excelent pentru cumpărăturile de zi cu zi. Nu veți mai purta niciodată pungi de plastic inestetice și nepractice. Dar nu trebuie să-l folosiți doar pentru cumpărături, este, de asemenea, minunat pentru a depozita lucruri mici sau ca un coș de rufe mai mic. Coșul este prevăzut cu mânere practice.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 21,5 cm
Culoare: verde
Înălţime: 30 cm
Lăţime: 43 cm
Material: Plastic
Sarcina: 15 kg

Codul de catalog:

 690664
Distribuie

Review-uri

4,5 (36 review-uri)
97 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide