Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Coș de gunoi cu pedală Orion 30 l, maro Coș de gunoi cu pedală Orion 30 l, maro
 Un coș de gunoi poate fi nu numai un obiect practic în casă, dar și un accesoriu de bun gust. Acest lucru este confirmat de coșul de gunoi din plastic, cu volum de 30 l de culoare maro. Deschidere cu ajutorul pedalei vă va salva spatele. Recipientul din plastic este detașabil, va facilita scoaterea gunoiului și manipularea cu saci de gunoi. Datorită dimensiunii sale, coșul este potrivit în bucătărie, baie sau poate la birou sau în atelier.
0,0 0
136

Coș de gunoi cu pedală Orion 30 l, maro

Noutate
Coș de gunoi cu pedală Orion 30 l, maro Coș de gunoi cu pedală Orion 30 l, maro Coș de gunoi cu pedală Orion 30 l, maro Coș de gunoi cu pedală Orion 30 l, maro Coș de gunoi cu pedală Orion 30 l, maro Coș de gunoi cu pedală Orion 30 l, maro

Coș de gunoi cu pedală Orion 30 l, maro

135,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 5 buc
La dumneavoastră: miercuri 05. 10. 2022
Cumpărând obţineţi 40 Norocei

DescriereUn coș de gunoi poate fi nu numai un obiect practic în casă, dar și un accesoriu de bun gust. Acest lucru este confirmat de coșul de gunoi din plastic, cu volum de 30 l de culoare maro.

Deschidere cu ajutorul pedalei vă va salva spatele. Recipientul din plastic este detașabil, va facilita scoaterea gunoiului și manipularea cu saci de gunoi. Datorită dimensiunii sale, coșul este potrivit în bucătărie, baie sau poate la birou sau în atelier.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 36 cm
Culoare: maro
Înălţime: 48 cm
Lăţime: 38 cm
Material: Plastic
Volum: 30 l

Codul de catalog:

 128109
Distribuie
orion

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide