Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Coş Happy Green, din ratan, gri Coş Happy Green, din ratan, gri
 Acest coş de cumpărături şi de picnic, confecţionat din ratan de culoare crem, va fi un accesoriu indispensabil şi elegant al dvs. Este practic, putând fi folosit la cumpărături sau atunci când ieşiţi în natură. Este foarte rezistent şi spaţios. Coşul are două toarte fabricate din poliester dur şi rezistent.
4,5 9
58

Coş Happy Green, din ratan, gri

Coş Happy Green, din ratan, gri

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest coş de cumpărături şi de picnic, confecţionat din ratan de culoare crem, va fi un accesoriu indispensabil şi elegant al dvs. Este practic, putând fi folosit la cumpărături sau atunci când ieşiţi în natură. Este foarte rezistent şi spaţios. Coşul are două toarte fabricate din poliester dur şi rezistent.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 23 cm
Culoare: gri
Înălţime: 30 cm
Lăţime: 42 cm
Sarcina: 50 kg
Volum: 16 l

Codul de catalog:

 677518
Distribuie
happygreen

Review-uri

4,5 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide