Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Coș plastic 41,9 x 32 x 16,8 cm, alb Coș plastic 41,9 x 32 x 16,8 cm, alb
 Acest coș are fundul plin și margini împletite care permit pătrunderea aerului. Potrivit pentru păstrarea alimentelor solide, pentru servirea produselor de patiserie, a fructe, legumelor sau pentru păstrarea unor obiecte mici din casă. Încape și într-un sertar. Coșurile se pot stivui și vor ocupa puțin spațiu atunci când sunt păstrate pentru utilizare ulterioară.
4,5 22
24

Coș plastic 41,9 x 32 x 16,8 cm, alb

Coș plastic 41,9 x 32 x 16,8 cm, alb

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest coș are fundul plin și margini împletite care permit pătrunderea aerului. Potrivit pentru păstrarea alimentelor solide, pentru servirea produselor de patiserie, a fructe, legumelor sau pentru păstrarea unor obiecte mici din casă. Încape și într-un sertar. Coșurile se pot stivui și vor ocupa puțin spațiu atunci când sunt păstrate pentru utilizare ulterioară.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 32 cm
Culoare: alb
Înălţime: 16,8 cm
Lăţime: 41,9 cm
Material: Plastic
Volum: 22,5 l

Codul de catalog:

 114496
Distribuie

Review-uri

4,5 (22 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide