Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Covor la bucată Enigma 9358 Brown, 120 x 170 cm Covor la bucată Enigma 9358 Brown, 120 x 170 cm
 Doriţi să aveţi un interior unic? Covorul la bucată Enigma, cu model abstract, este o alegere perfectă. Acest covor vă oferă un adevărat confort al casei. Este confecţionat din polipropilenă, care este cea mai uşoară fibră textilă. Este foarte solid şi rezistent murdărie şi are o capacitate de umezire minimă. Materialul este plăcut la atingere.
4,5 32
229

Covor la bucată Enigma 9358 Brown, 120 x 170 cm

Covor la bucată Enigma 9358 Brown, 120 x 170 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDoriţi să aveţi un interior unic? Covorul la bucată Enigma, cu model abstract, este o alegere perfectă. Acest covor vă oferă un adevărat confort al casei. Este confecţionat din polipropilenă, care este cea mai uşoară fibră textilă. Este foarte solid şi rezistent murdărie şi are o capacitate de umezire minimă. Materialul este plăcut la atingere.

Codul de catalog:

 201833
Distribuie

Review-uri

4,5 (32 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide