Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Covor Matějovský New Star Grey, 80 x 150 cm Covor Matějovský New Star Grey, 80 x 150 cm
 Acest covor decorativ țesut are o structură frumoasă și este o noutate, completând seria de design cu cele mai preferate motive geometrice. Acum vă veți putea decora interiorul până în cele mai mici detalii.   Covorașul New Star grey atrage atenția de la prima vedere prin motivul jucăuș cu stele, în combinație de gri și alb. Partea de jos a covorașului are motivul pe invers. Covorașul are pe toată circumferința un tiv de culoare asortată.   Se poate spăla la 30 °C, cu un detergent fin și stoarcere la turație mică. Covorul se livrează împachetat și se recomandă a fi călcat după despachetare, la o temperatură medie. Datorită tehnologiei de fabricație, este posibil ca culoarea și modelul covorașului să difere de alte produse cu același motiv.
0,0 0
70

Covor Matějovský New Star Grey, 80 x 150 cm

Covor Matějovský New Star Grey, 80 x 150 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest covor decorativ țesut are o structură frumoasă și este o noutate, completând seria de design cu cele mai preferate motive geometrice. Acum vă veți putea decora interiorul până în cele mai mici detalii.
 
Covorașul New Star grey atrage atenția de la prima vedere prin motivul jucăuș cu stele, în combinație de gri și alb. Partea de jos a covorașului are motivul pe invers. Covorașul are pe toată circumferința un tiv de culoare asortată.
 
Se poate spăla la 30 °C, cu un detergent fin și stoarcere la turație mică. Covorul se livrează împachetat și se recomandă a fi călcat după despachetare, la o temperatură medie. Datorită tehnologiei de fabricație, este posibil ca culoarea și modelul covorașului să difere de alte produse cu același motiv.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Greutate: 1000 g/m2
Material: 94 % acril, 3 % bumbac, 3 % poliester
Mărime: 80 x 150 cm
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 223783
Distribuie
matejovsky

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide