Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Covoraș din fibre de cocos frunze maro 1, 39 x 59 cm Covoraș din fibre de cocos frunze maro 1,  39 x 59 cm
 Un covoraș de fibre de cocos nu trebuie să lipsească din fața ușii niciunei case. Acest preș de nucă de cocos este atât frumos, cât și practic. Scopul principal al preșurilor este de a reține murdăria. Datorită suprafeței lor periate, acestea curăță automat pantofii tuturor celor care vin, ajutând la menținerea curățeniei. În plus, preșul este cartea dvs. de vizită, modelul său sugerează multe despre locuitori, nu doar vizitatorilor.
3,5 3
49

Covoraș din fibre de cocos frunze maro 1, 39 x 59 cm

reducere -39%
Covoraș din fibre de cocos frunze maro 1,  39 x 59 cm Covoraș din fibre de cocos frunze maro 1,  39 x 59 cm Covoraș din fibre de cocos frunze maro 1,  39 x 59 cm

Covoraș din fibre de cocos frunze maro 1, 39 x 59 cm

3 review-uri
Iniţial: 79,99 lei | Reducere: 31,00 lei 48,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 48,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: marți 28. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 17 Norocei

DescriereUn covoraș de fibre de cocos nu trebuie să lipsească din fața ușii niciunei case. Acest preș de nucă de cocos este atât frumos, cât și practic. Scopul principal al preșurilor este de a reține murdăria. Datorită suprafeței lor periate, acestea curăță automat pantofii tuturor celor care vin, ajutând la menținerea curățeniei. În plus, preșul este cartea dvs. de vizită, modelul său sugerează multe despre locuitori, nu doar vizitatorilor.

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Dimensiuni: 39 x 59 cm
Înălţime: 1,5 cm
Material: cocos

Codul de catalog:

 237372
Distribuie

Review-uri

3,5 (3 review-uri)
66 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide