Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Culcuş pentru câine Doggie, gri Culcuş pentru câine Doggie, gri
 Confortabil şi de calitate, culcuşul pentru animalele dvs adorate. Culcuşul este cusut în câteva locuri, pentru a preveni distribuirea neuniformă a umpluturii. Părţile laterale ale culcuşului sunt bine umplute pentru un sprijin solid. Culcuşul se întreţine foarte uşor.
5,0 1
53

Culcuş pentru câine Doggie, gri

Culcuş pentru câine Doggie, gri

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereConfortabil şi de calitate, culcuşul pentru animalele dvs adorate. Culcuşul este cusut în câteva locuri, pentru a preveni distribuirea neuniformă a umpluturii. Părţile laterale ale culcuşului sunt bine umplute pentru un sprijin solid. Culcuşul se întreţine foarte uşor.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 44 cm
Culoare: gri
Înălţime: 10 cm
Lăţime: 50 cm

Codul de catalog:

 677563
Distribuie

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide