Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Vatră de grădină LUND TO-99702 2 în 1, 42 cm Vatră de grădină LUND TO-99702 2 în 1, 42 cm
 Această vatră portabilă de grădină vă va face mai plăcut timpul petrecut cu familia și prietenii în grădină. Este ideal pentru pregătirea unui foc de tabără, ca sursă de căldură și lumină. Este potrivită și ca încălzitor pentru cărbuni fierbinți. Corpul de oțel, cu o suprafață smălțuită, asigură o rezistență ridicată a vetrei. Datorită pereților din plasă, nu trebuie să vă faceți griji că lemnul sau cenușa se va revărsa în jurul vetrei. Picioarele din oțel asigură stabilitatea și protecția termică a bazei. Vatra este completată de două mânere care facilitează transportul.   Se livrează împreună cu un cârlig metalic cu lungimea de 45 cm.
4,5 7
480

Vatră de grădină LUND TO-99702 2 în 1, 42 cm

Vatră de grădină LUND TO-99702 2 în 1, 42 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă vatră portabilă de grădină vă va face mai plăcut timpul petrecut cu familia și prietenii în grădină. Este ideal pentru pregătirea unui foc de tabără, ca sursă de căldură și lumină. Este potrivită și ca încălzitor pentru cărbuni fierbinți. Corpul de oțel, cu o suprafață smălțuită, asigură o rezistență ridicată a vetrei. Datorită pereților din plasă, nu trebuie să vă faceți griji că lemnul sau cenușa se va revărsa în jurul vetrei. Picioarele din oțel asigură stabilitatea și protecția termică a bazei. Vatra este completată de două mânere care facilitează transportul.
 
Se livrează împreună cu un cârlig metalic cu lungimea de 45 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 42 cm
Greutate: 7,3 kg
Înălţime: 53 cm
Material: oțel

Codul de catalog:

 688509
Distribuie

Review-uri

4,5 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide