Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cutie de depozitare pentru copii Hatu Panda, 30 x 30 x 30 cm Cutie de depozitare pentru copii Hatu Panda, 30 x 30 x 30 cm
 Această cutie de depozitare simpatică este ideală pentru sortarea jucăriilor mici, a instrumentelor scris și creative, a animalelor de pluș și a altor comori. Cutia are un fund solid, așa că poate fi așezată pe un birou, pe o comodă și pe o noptieră sau o puteți folosi ca o cutie extensibilă pe o etajeră.   Este confecționată dintr-un material textil nețesut de culoare albastră și în partea din față are imprimat un animal. Fundul este întărit cu carton solid. Cutia poate fi pliată ușor și păstrată.  
4,5 11
19

Cutie de depozitare pentru copii Hatu Panda, 30 x 30 x 30 cm

Cutie de depozitare pentru copii Hatu Panda, 30 x 30 x 30 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă cutie de depozitare simpatică este ideală pentru sortarea jucăriilor mici, a instrumentelor scris și creative, a animalelor de pluș și a altor comori. Cutia are un fund solid, așa că poate fi așezată pe un birou, pe o comodă și pe o noptieră sau o puteți folosi ca o cutie extensibilă pe o etajeră.
 
Este confecționată dintr-un material textil nețesut de culoare albastră și în partea din față are imprimat un animal. Fundul este întărit cu carton solid. Cutia poate fi pliată ușor și păstrată.
 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 30 cm
Culoare: albastru
Înălţime: 30 cm
Lăţime: 30 cm
Material: țesătura

Codul de catalog:

 693850
Distribuie

Review-uri

4,5 (11 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide