Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cutie de medicamente Orion Cutie de medicamente Orion
Dacă sunteți dintre cei care nu pleacă nicăieri fără medicamente, cumpărați-vă această cutie albă simplă. Veți găsi în ea șapte compartimente albastre, fiecare dintre ele fiind împărțit în patru secțiuni separate - dimineață, prânz, seară și multe altele.Cu ajutorul ei, vă puteți pregăti doza prescrisă de medicamente pentru întreaga săptămână. Etajele individuale sunt marcate în funcție de zilele săptămânii și au propriul capac de închidere. Poți lua oriunde cu dvs. compartimentul necesar, fără să vă temeți că pierdeți undeva medicamentele. Compartimentul pentru ziua actuală este întotdeauna sus. Când goliți compartimentul pentru ziua respectivă, puneți-l în partea de jos a cutiei pentru a o avea pregătită pentru mâine.Cutia este fabricată din plastic de calitate. Partea de sus a cutiei este transparentă, ceea ce permite să vedeți în interiorul ei.
4,5 4
29

Cutie de medicamente Orion

Cutie de medicamente Orion Cutie de medicamente Orion Cutie de medicamente Orion Cutie de medicamente Orion
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 18 clienţi

Cutie de medicamente Orion

4 review-uri
28,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: joi 30. 06. 2022  
Cumpărând obţineţi 9 Norocei

DescriereDacă sunteți dintre cei care nu pleacă nicăieri fără medicamente, cumpărați-vă această cutie albă simplă. Veți găsi în ea șapte compartimente albastre, fiecare dintre ele fiind împărțit în patru secțiuni separate - dimineață, prânz, seară și multe altele.
Cu ajutorul ei, vă puteți pregăti doza prescrisă de medicamente pentru întreaga săptămână. Etajele individuale sunt marcate în funcție de zilele săptămânii și au propriul capac de închidere. Poți lua oriunde cu dvs. compartimentul necesar, fără să vă temeți că pierdeți undeva medicamentele. Compartimentul pentru ziua actuală este întotdeauna sus. Când goliți compartimentul pentru ziua respectivă, puneți-l în partea de jos a cutiei pentru a o avea pregătită pentru mâine.
Cutia este fabricată din plastic de calitate. Partea de sus a cutiei este transparentă, ceea ce permite să vedeți în interiorul ei.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 4 cm
Culoare: albastru
Înălţime: 13 cm
Lăţime: 11,5 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 126487
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide